Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Veronika Koudelková. Lego jsem od ní koupil na Aukru + další LEGO po telefonické a e-mailové domluvě. Po zaplacení nic nepřišlo, paní nereaguje na volání, e-maily, sms ani na zprávy z Aukra. Podáno trestní oznámení.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:

Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Richard Kobr 13. 08. 2022

Poslal jsem jí peníze za lego vlak, měla to vystavený jako cenu kup teď na Aukru tak sem ji zaplatil a neozvala se a pak až po 10 dnech napsala že byla na dovolené že se omlouvá že pokud o lego nemám zájem už že mi pošle peníze zpátky a nic neposlala a je to 6 dní co to napsala a vůbec nekomunikuje nevím no co s tím dělat. Jméno Veronika Koudelková Údajně bydlí na Kladně


user picture
Pavel Louda 17. 08. 2022

Bohužel i já jsem naletěl této podvodnici - peníze vybere a lego nepošle - nejdříve samé výmluvy a posléze mrtvý brouk. Spolu s dalšími podvedenými podám trestní oznámení kvůli sloučení jednotlivých případů pro dosažení spravedlivějšího trestu.


user picture
Martin Varhulík 19. 08. 2022

U mě podobný průběh, první Lego přišlo, krásně zabalené vše v pořádku, ale při dalším už paní potvrdila přijetí peněz a od té doby mrtvo.


user picture
Vladimir Bartl 22. 08. 2022

Mala vystaveny inzerat na FB Marketplace. Ten konkretny set uz bol predany, ale povedala, ze vie zohnat aj ine. Vraj ich odobera priamo z Lego obchodu a preto ma ceny o par stoviek nizsie ako sa bezne predavaju na bazaroch. Vramci overenia doveryhodnosti mi poslala svoj aukro ucet, kde mala k tomu dnu este len pozitivne hodnotenia. Po zaslani platby vravela, ze balik chysta a posle. Niekolko dni mlzila, no balik nikdy neposlala. Uz je to viac ako 14 dni a prestala odpovedat. Zaslal som vyzvu na vratenie penazi a ak nepridu, idem na policiu podat oznamenie.


user picture
25. 08. 2022

č. účtu není na ní, ale na její mutru - Renata Sokolová. Paní vlastní či nějak řídí ještě autodopravu Koudelková - najdete na FB. U mě už je to měsíc a nic, žádná komunikace, telefon nebere, na aukro výzvu samozřejmě žádná reakce. Takhle zahodit 100% hodnocení a nechat se zablokovat na aukru, to se asi jen tak nevidí. Upřímně doufám, že paní je nemocná či něco podobného.


user picture
Jiří Císař 2. 11. 2022

Byl jsem se dnes informovat na policii - případ se stále řeší, pachatelka ztotožněna. K TO se připojili podvedení lidé z celé ČR.


user picture
Pavel Louda 9. 12. 2022

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: KRPM-113601/TČ-2022-141215 - Prostějov, 6500,-


user picture
Jiří Císař 21. 02. 2023

Nové info: Policie v Prostějově spis uzavřela a během týdne to jde k soudu, který proběhne rovněž v Prostějově.


user picture
Jiří Císař 24. 02. 2023

Nové info: Státní zástupce podal u Okresního soudu v Prostějově návrh na potrestání pro přečin podvodu podle § 209 odst. 1 trestního zákoníku. Je potřeba učinit návrh na povinnost uhradit škodu. Ten je třeba učinit nejpozději u hlavního líčení před zahájením dokazování.


user picture
Lucie Sokolová 24. 03. 2023

Je to moje sestra vím co všechno udělala a v žádným případě se jí zastávat nechci a nehodlám vím jaká dokáže být jenom chci říct že renata Sokolová stim nemá nic společného ten účet ji udělala v dobrý víře nic vic a hned ho zablokovala když se tohle dozvěděla aby ji aspoň nějak zabránila něco dal delat momentálně nemáme ani jedna vůbec tušení kde je ona ani její rodina což je pro nás horší a plně chápu co si o ní myslíte a to co pro ni bude následovat si za to všechno zaslouží


user picture
Zbyněk Eliáš 6. 04. 2023

Tak jsem bohužel další kdo téhle obchodnici(Veronika Koudelková)naletěl podvod proběhl na fb marketplace stalo mě to 1080,- podvodnice zřejmě změnila č.u. peníze jsem odesílal na účet 670100-2214144308/6210 každopádně podání t.o.ji nemine


user picture
Vladimir Bartl 6. 04. 2023

Dobrý deň p. Eliáš, kedy sa Vám to stalo? Mne nedávno poštou prišiel už aj rozsudok zo súdneho procesu. Myslím, že toto podanie by mohlo byť zásadné. V.


user picture
Zbyněk Eliáš 6. 04. 2023

K podvodu došlo 2.4.2023


user picture
Jiří Císař 6. 04. 2023

Pane Eliáši, můžete se mi prosím ozvat do mailu [email protected]? Díky.


user picture
Jiří Císař 5. 05. 2023

Nové info: Paní Koudelková pokračuje v trestné činnosti, soud už o tom ví a bude upravovat usnesení.


user picture
Pavel Louda 5. 05. 2023

Tak se zdá, ze se těch 30 % z pohledávky už nedočkáme :-(

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.