Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Komunikace pouze přes email. Nechal si poslat poštovné,ale nic neposlal. Nekomunikuje.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jakub 7. 05. 2021

Připojuji se. Komunikace pouze E-mail nechal si poslat peníze za poštovné, nic neposlal. Nekomunikuje.


user picture
Eliška 5. 06. 2021

Také se připojuji. Komunikace pouze přes email, pána jsem kontaktovala ohledně stránky Bazoš.cz, prý poštovné zaplatí ze svého, přišlo mi to milé tak jsem mu danou částku poslala a od té doby nekomunikuje, stále nic nepřišlo, opravdu jsem vytočená. Číslo účtu souhlasí jen jsem s ním komunikovala přes jiný email a to: [email protected]


user picture
Marie 2. 03. 2022

Také se přidám. Tentokrát nákup na Marketplace ( Facebook). Zaplatila jsem dopředu knihy. Komunikovala se mnou zřejmě žena - Martina Poláková.


user picture
Alena 10. 03. 2022

Tez mam tu,, cest,, s pani Martina Poláková na marketplace nabizela hry na ps3 ja si jich 5 vybrala zaplatila postovne a uz tyden nic. Inzerat vymazala,, ze psalo moc zajemcu,, po 2dnech tam byl znova tak kamaradka ji napsala o nejake hry a nabizela i ty me co jsem mela zamluvene. A stale hry nemam je to tyden. Pani mema cas poslat. Pritom psala ze dela na pobocce kde maj zasilkovnu.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.