Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den, koupila jsem přes Bazoš lístky na Mirai v hodnotě 1200,- Kč. Platba odešla, ale paní Anna Vránová se stále vymlouvala, že platba nepřišla. Nakonec přestala komunikovat úplně. [email protected] Děkuji.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Aneta 23. 09. 2022

Dobrý den, stalo se mi to úplně to samé, už jsem hlásila na policii, když tak, prosím, tady https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=2821 můžete doplnit částku, pokud nahlásíte.


user picture
Tereza 23. 09. 2022

Dobrý den, také půjdu na policii a pak to sem doplním. Děkuji


user picture
Melinda 29. 09. 2022

Zdravím, stalo se mi bohužel to samé. Úplně stejný případ jak píšete. Plánuji to jít ohlásit na policii. Snažím se sehnat kontakt na ostatní podvedené. Když nás bude tolik, že celková částka o kterou nás připravila převýší 5000kč, nebude se jednat o přestupek, ale o trestný čin, takže bude mít policie větší motivaci případ řešit a má více pravomocí. Myslím, že je to reálné. Mě okradla o 3000, když k tomu přičtu vás tak by to mohlo převýšit. Mohly byste sem prosím napsat svá jména a kontakt, abych to mohla uvést až budu podávat trestní oznámení? (nebo mi je napsat na můj email pokud nechcete sem - [email protected]). Děkuji


user picture
Tereza Přeučilová 29. 09. 2022

Dobrý den Melindo, také to půjdu ohlási. Mé údaje: Tereza Přeučilová [email protected] 605948520 Děkuji.


user picture
Melinda 30. 09. 2022

Zdravím Terezo, moc děkuji za vaše kontaktní údaje. Při nahlašování je tedy uvedu spolu s ostatními.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.