Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na whatsapp mi přišla zpráva z mého prodeje na bazoš.cz, že vytvoří objednávku přes dpd, pak mi budou zaslány peníze(kliknout na odkaz), po zadání platební karty včetně všech údajů, i heslo k aplikaci do mobilu!! Tak by měli ve svém mobilu přístup na můj účet, který okamžitě vyberou! Samozřejmě jsem hned věděla, že je to podvod. Pak že by přijel kurýr. Na moje dotazy psala, nebojte, tak to má být…Psala jsem o fotku vytvoření objednávky a zaplacení, to už vytušila, že neuspěje, tak smazala fotku z profilu. Tu jsem si ale předtím vyfotila(pokud to byla skutečně ona) Jméno bylo Tereza Laska, tel. 705934906
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Patrik Tomek 26. 11. 2023

přidal/a telefonní číslo: 739189832


user picture
Patrik Tomek 26. 11. 2023

V podstatě totožné s paní, která uvedla přede mnou, jen s tím rozdílem, že tentokráte byl/byla výše zmíněná Tereza Laska sofistikovanější a objednávku mi vytvořila a poslala z tel. č. 739189832.


user picture
Oldřich 13. 01. 2024

Stal jsem se obětí téhož podvodu jak paní Katka. Opět Tereza Laska, tentokrát z tel. čísla 605 098 549, ze Šumperku. Až mě poslala zprávu přes WhatsApp, že je všechno vybaveno a zaplaceno i z odkazem na stránky DPD, že se mám přihlásit na svůj účet, aby mě mohli poslat peníze, bylo mě to podezřelé. Tak jsem jí napsal, že se mě to nelíbí a poslal jsem jí odkaz s upozorněním od Bazošu na podobné podvodné prodeje. Už se mě neozvala a fotka z WhatsAppu zmizela. Taky jsem si ji stačil vyfotit. Jednalo se o zboží za 400 kč a paní si to chtěla nechat přivézt asi 200 km, už to mě bylo podezřelé.


user picture
1.2.2024 1. 02. 2024

Zdravím, stejný případ, na inzerát na bazoš.cz, ozvala se přímo přes whatsapp, a s dopravou zdarma přes DPD, při kliknutí na odkaz, chce přihlášení do banky...takže tady konečná, nenechám se obrat. Tel. 605 463 624.


user picture
Klara 26. 03. 2024

Ozvala se mi “pani” Tereza vcera, whatsapp, chtela zbozi za 100 CZK poslat 100km z bazos.cz. Zkusila sem jen nahodit jeji cislo do browseru a vyjela mi tato konverzace. A stejny pripad - udajne ma jeste jednu zasilku u DPD zdarma. Jeji cislo 605 098 549. Uz sem nereagovala, posilala dal zpravy, at ji poslu udaje, kam muze kuryr prijet, ze dojede a vse zabali. Konverzaci sem ukoncila po shlednuti teto debaty.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.