Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Sbazar uzivatelske jmeno: klarabila123 Opravdove jmeno: Monika Havlova Duveryhodna pani, okradla me o 1100 Kc na Bazosi. Objednavala jsem si u ni Littlest Pet Shop hracky. Komunikace s ni je katastrofalni, uz 3 tydny z ni balicek taham a i presto, ze slibila odeslani tento tyden, jsem od ni stale na mail neobdrzela cislo pro sledovani zasilky i pres me prosby. Jmeno na jejim ucte navic vubec neodpovida; ve skutecnosti se tahle smejdka jmenuje Monika Havlova, a ne Klara Bila, tak, jak se prezentuje na Sbazaru. Je mozne, ze si to pani jeste rozmysli, ale ztracim nadeji - cela situace je velmi podezrela. Davejte si na ni pozor. Jeste tam stale vystavuje spoustu veci. Pristi tyden budu resit s policii a s bankou.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Kristýna Čápová 1. 05. 2021

Jo a pani hraje na city; ze pry kolegyne v praci maji covid a tak musi chodit na dvanactky... Opet duveryhodne, jeden mail mi poslala v 5 rano. Leze to z ni jak z chlupate deky a tohle uz fakt neni normalni, takze proste jasna podvodnice.


user picture
Kristýna Čápová 3. 05. 2021

PROSÍM ADMINA O SMAZÁNÍ - PENÍZE MI BYLY POSLÁNY ZPĚT, K ŽÁDNÉ ŠKODĚ TEDY NAKONEC NEDOŠLO, I KDYŽ TO BYLA NEPŘÍJEMNÁ SITUACE.


user picture
Ivo 5. 05. 2021

Řeším s paní podobný problém. Doufám, že LPS dorazí a nebo peníze.


user picture
Kristýna Čápová 5. 05. 2021

Ivo, a jake lps jste od ni objednaval? Nebyla to nahodou take ta velka sada (cca 50 petshopaku) za tech 1100?


user picture
Ivo 5. 05. 2021

Nějaký domeček za 900.


user picture
Kristýna Čápová 5. 05. 2021

Aha, heledte, reknete pani narovinu, ze pokud Vam do dvou dnu nevrati penize, tak to budete resit dalsimi kroky. V mem pripade to na ni fungovalo. Sice hrozne hrala na city, ale ocividne se lekla... I kdybyste na ten balik cekal jen chvilku, tak neztracejte cas dalsim cekanim, protoze tahle pani je vazne vypecena.


user picture
Ivo 5. 05. 2021

Přesně takhle to chci řešit už jsem se bavil z klukama od PČR. Pokud se na paní toho sejde víc tak má zadělano na pěkné popotahování 👍


user picture
Ivo 10. 05. 2021

Taky sem musel být na paní hnusný Taky hrála na city a covid. Nakonec peníze poslal. Na sbazaru už není, ale určitě se vrátí 🙄


user picture
Kristýna Čápová 10. 05. 2021

Jezisi 🙄 No aspon, ze se nas lekla a nebyla agresivni, baba jedna :D Zajimave, ze kdyz jsem zminila dobirku nebo Zasilkovnu, vubec uz neodpovidala ;)


user picture
Iva Bystricka 11. 05. 2021

Dobrý den, já jsem tuto diskusi našla před číslo bankovního účtu, jméno k němu mám Jana Lásko a čekám od ní už 5 týdnů na Nerfky za 1500. Poslední 2 týdny nereaguje, před tím psala o úmrtí v rodině a péči o starou maminku...


user picture
Ivo 11. 05. 2021

Určitě paní toho bude mít víc na svědomí. Postupujte podle nás. Držím vám palce ať se vám vrátí peníze.


user picture
Kristýna Čápová 11. 05. 2021

Zdravim, prosim, napiste mi kdyztak na mail [email protected], abychom na sebe meli nejaky kontakt. Ne, nejmenuji se Jaroslav Simek, je to vymyslene anonymni jmeno :) Rada bych se s Vami spojila.


user picture
Simča Horká 11. 05. 2021

Zdravím, moji mamku také okradla. Také se vymlouvala na to že pořád chodí do práce atd. Paní byli odeslané peníze a od té doby nereaguje, byla bych moc ráda kdyby jste měl nějaký kontakt na tu paní. Myslím si že je nás víc a chci to vyřešit po dobrém a ne s policii.


user picture
Ivo 12. 05. 2021

Napište paní, že požadujete peníze zpátky do určitého data jinak kontaktujte PČR a banku. Všechno je napsáno v prvním komentáři. Vidím, že je paní hodně aktivní a že se snaží 🤬


user picture
Ivo 12. 05. 2021

Nahlašte paní na Sbazaru.cz. Je stále aktivní a dál nabízí zboží.


user picture
Iva 12. 05. 2021

Tak paní se mi ozvala po výhružce, že balík posílala místo ní známá a myslela si, že už ho mám. Že neví, proč ten tón, když se mnou vždy mluvila slušně, ale že už 3 týdny neodpovídá nekomentovala. Prý vrátí peníze a s poštou bude řešit reklamaci. Tak uvidíme


user picture
Kristýna Čápová 12. 05. 2021

Achjo, to je k smichu. Penize z ni dostante za kazdou cenu; ona nic neposlala, tohle si urcit vymysli, abyste se kvuli ni citila spatne "ze to ted jako bude reklamovat a ztracet s tim cas"... To si ta zenska fakt neumi vymyslet nic lepsiho?!


user picture
Simča Horká 12. 05. 2021

Mně se také pani ozvala, a začala se vymlouvat že ten účet který je tu uvedený jako podvodný je její tety a že o ničem neví, že za to může teta, protože její teta měla covid a nějaké komplikace, tak že nějaké výmysly. Pani napsala že peníze vrátí a že nechápe proč ji napadám atd. Bůh ví jestli se peněz dočkám.


user picture
admin 13. 05. 2021

Dobrý den, paní se ozvala s žádostí o vymazání podvodu, je tu ještě někdo komu peníze dosud nebyly vráceny? děkuji admin www.podvodnabazaru.cz


user picture
Ivo 13. 05. 2021

Zdravím admina, diskuse se krásně rozrůstá. Ještě jí radši nechte. Jsem zvědavý jestli i ostatním vrátí peníze.


user picture
Simča Horká 14. 05. 2021

Ja bych také diskuzi nechala, protože paní je stálé aktivní na bazaru. Kdybych nezadala do googlu její číslu účtu tak vůbec nenarazím na tuhle diskuzi. Bůh ví, jestli se neobjeví další lidi které paní okradla.


user picture
Iva 14. 05. 2021

Dobrý den, peníze mám vrácené na účtu, takže asi je to v pořádku. Jen mě mrzí, že to tu vypadá, že je vlastně všechno v pohodě, když peníze paní vrátila. Ale mě to tak nepřijde. Strávila jsem tím (komunikací s ní) minimálně 2h času, další čas jsem strávila hned na začátku hledáním výrobku, kdy jsem doufala, že za dobré peníze koupím něco, co mi udělá radost, a nakonec je z toho jen zklamání. To ani nemluvím o tom, že zrovna v mém případě jsem tuto možnost ukazovala svému 9ti letému synovi, abych mu vysvětlila, že může koupit něco nového dražšího, se zárukou a obalem, a nebo levnějšího, ale třeba pořád dobrého... No rodičovská lekce jak řemen, když syn čeká na Nerfky 6 týdnů a nakonec se jich nedočká. A tak i když peníze vrátila, myslím, že stále jde o nekalé jednání které stojí za zmínění.


user picture
Kristýna Čápová 14. 05. 2021

Souhlasim s pani Ivou. To, ze penize vratila, neznamena, ze se nic nestalo a nerada bych, aby se chovani teto prodejkyne zametalo pod koberec. Stale tu mohou teoreticky byt i dalsi podvedeni zajemci.


user picture
Ivo 14. 05. 2021

Přesně proto to řeším s sbazarem. Tahle diskuze by tu měla zůstat i pro ostatní.


user picture
admin 14. 05. 2021

Dobrý den všem, u tohoto podvodu jsem vymazal identifikační údaje (účet a email), protože paní doložila vrácení peněz a nejsou mi známí další podvedení a případ je tedy uzavřen. Je to poměrně ojedinělý případ, protože většina lidí, kteří se skutečně snaží okrást lidi žádné peníze nevrací a řeší se to pak dlouho s policií, soudy atd. Jsem rád, že se vám i přes nepříjemnou zkušenost peníze vrátili. Ponechávám však tyto příspěvky živé, protože je zde diskusní forum a máte zde právo vyjádřit svoje zkušenosti s kýmkoli. Přeji vám úspěšné budoucí nákupy na bazaru. admin


user picture
David Hůrka – prolhaná figurka českého internetu 25. 03. 2024

Rád bych upozornil ostatní na novou komediální figurku českého internetu Davida Hůrku, jenž sám sebe prezentuje jako kouče mezilidských vztahů a lektora svádění. Pan kouč bohužel nepochopil, že svět je opravdu malý a že jeho směšná a obskurní figurka je v Praze v negativném smyslu slova provařenější, než pražské Jezulátko. Ale jak David popisuje sám sebe a jaká je o poznání smutnější realita? http://www.zakonyatraktivity.cz/david-hurka/ => Desítky hodin strávených u zrcadla ohledně učení neverbální komunikace Úroveň jeho neverbální komunikace posuďte prosím sami z jeho videí, jimiž pravidelně zaplavuje YouTube a v nichž donekonečna papouškuje moudra, jichž je zdarma plný internet vydávajíc je za své vlastní know-how. => Tisíce hodin strávených v terénu při svádění žen a komunikace Protože většina jeho hrdinských činnů se odehrávala vždy mezi monitorem a klávesnicí na diskusních fórech jsou tisíce hodin takto příjemně a plodně strávených z říše bajek, stejně jako panem koučem donekonečna opakované zástupy svedených žen a zástupy vděčných a spokojených, leč neexistujících klientů, jimž jeho obskurní cirkus změnil od základů za tři hodiny život. => Učení se mužské přitažlivosti tedy atraktivity Učit se něco, co muž buďto má, nebo nemá dáno od přírody je chorý výmysl. Je to to samé, jako se učit být sexy, nebo se učit jak mít velké přirození – prostě né moc povedený rádo-by světácký marketingový blábol. => Tisíce oslovených žen na ulici a v klubu Panu Hůrkovi se v pickuperské komunitě přezdívá ubožák, protože jím zmiňovaná oslovení probíhala vždy formou oslovováním nejopilejších slečen k ránu na diskotékách, samozřejmě s cílem eliminovat slečnino možné odmítnutí oslabením jejího vnímaní prostřednictvím řádné dávky alkoholu…jen tak pro jistotu, odmítnutí pak tak nebolí. => Desítky schůzek s opačným pohlavím Patrně nemá cenu komentovat. => Desítky přednášek, v kterých přednášel na téma svádění O jeho údajných přednáškách neexistuje jediný záznam, jediný videozáznam, ani jediný zvukový záznam. Defacto jeho první přednášky se datují až k době, kdy začal své světácke služby nabízet hejlům. => Desítky přednášek ohledně motivace To samé jako o řádek výše. => Tři velké konference, na kterých byl řečníkem Opět to samé. => Desítky hodin motivací Je zajímavé, že se snaží ostatní motivovat někdo, jehož vrcholná kariéra byla zvedáni telefonů na zákaznické lince telefonního operátora, kde pan kouč do poslední chvíle než začal motivovat lidi pracoval. Obyčejně je motivace předávána a akceptována z rukou lidí, kteří něco v životě dokázali a mají lidem opravdu co předat. => Tisíce hodin v posilovně a v gymu ohledně bojových sportů Doporučuji se podívat na vzezření pana kouče samotného, tohle má být udajný výsledek tisíců hodin strávených v posilovně? O jeho obskurním navštěvování Kutil Gym, kde se jeho pojetí bojového sportu doteď smějí raději nemluvě. => Desítky hodin strávených studováním zdravého životního stylu, stravy a doplňcích Pan kouč je veřejně vysmívaným hypochondrem, neboť vyjma nadměrné kučeravosti vlny trpěl snad každou formou zákeřné nemoci – nebo alespoň tak je pravidelně prezentoval a pod jejich tlakem se duševně hroutil. => Napsal desítky ebooků a článků ohledně psychologie žen, svádění, motivace a osobního rozvoje Vyjma několikastránkové příručky jenž dává zdarma ke stažení na jeho stránkách s cílem nalákat potenciální kunčofty a omýlající všeobecná moudra neexistuje na internetu o žádné jeho knize jediný záznam. Dotaz na jejich ISBN a název pan kouč na svých stránkach okamžitě raději smazal. => Desítky webinářů na téma osobního rozvoje Pan kouč tímto způsobem zřejmě nazývá obskurní videa jimiž previdelně spammuje Youtube, kvalitu a úroveň prosím posuďte sami. => Osobním konzultacím na spokojené vztahy a spokojený život. Jak v reálném životě tak i po internetu a telefonu. Je dost pokrytecké, že se v oblasti vztahů snaží poskytovat konzultace někdo komu jeden vztah za druhým troskotá a sám se není schopen s vlasním partnerským selháním vnitřně srovnat. Ale co…..jeho vztah to přece není a hlavně, že ta šaškárna něco hodí. Pan kouč zajímavě aplikuje i cenzuru na svých Facebookových strankách a YouTube profilu, kde okamžitě maže veškeré jemu se nehodící komentáře se zdůvodněním, že jej urážejí a pisatelé jsou jen závistivá skupinka haterů – navzdory četným dotazům však nikdy neodpověděl na otázku, co mu má být záviděno, když je celým internetem evidentně jen vysmíván a opovrhován. Jeho vrcholným kouskem je ovšem mazání až následných odpovědí pisatelů, kdy pan kouč nesmaže komentář samotný, ale maže komentáře nasledující jeho zpravidla zcestnou odpověď – snahou má být evidentně vzbudit v náhodném divákovi pocit, že pan kouč každého remcavého pisálka zcela odzbrojí svým často zcela zcestným a z kontextu vytženým argumentem. Má to zřejmě vzbudit dojem, že pan kouč má jako nekompromisní alfa male vždy poslední slovo, kterému již nedokáže nikdo dále vzdorovat dalším argumentem. Mezi další zajímavě osvojené marketingové praktiky patří Facebookové lajkování svých vlastních příspěvků a zveřejňovaní pozitivních zákaznických referencí jeho vlastních partnerů pějící ódy na to, jak jim dvouhodinové setkání s panem Hůrkou otevřelo oči a od základu změnilo život. Další veselé historky tohoto pána, jemuž nikdo nevyvrátí jeho zcestnou víru o jeho svůdnosti a jím vylhané uspěchy u žen si najděte dále na internetu. ==================== PRO POBAVENÍ ============== Pan mistr zapomněl zmínit, že stránky na kterých je zveřejněn rozhovor s jeho osobou, jako skromnou, ale uspěšnou celebritou patří jemu samotmému. http://www.svetsvadeni.cz/osm-osobnosti-ktere-buduji-svou-hodnotu/ Recenze jednoho z klientů pana kouče a úspěšného člověka https://www.omlazeni.cz/david-hurka-kouc-67-732101-0.html Doporučuji také prostudovat Facebookovou stánku pana mistra. Nový článek, 4 liky (z toho jsou dva autora článku samotného, jeho manželky a jeho asistenta), 8 komentářů (z toho viditelné jsou jeden až dva, ve kterých pan kouč zve va snůj hodnotný tréning). Dá se víc, než pochybovat, že ty ostatní, co pan kouč trapně smazal velebili jeho schopnosti a jím opýlané údajné úspěchy. https://www.facebook.com/david.hurka

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.