Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na bazos.cz prodávám tašku. Tady mistr mi začal psát na WhatsApp (vcelku rozumně a hlavně spisovně), že má vážný zájem, vybalil poměrně přestřelenou částku a celé to chtěl provést přes zde už několikrát uvedenou kurýrní přepravu s odkazem: https://3ds-payment.host/bazos/cz/info s tím, že je to pohodlné, bezpečné, chce u nich využít kupón a bla bla. Stránka vypadá celkem věrohodně ale to je tak celé. Nejde otevřít z PC, je napůl ve slovenštině a na bazoši se o žádné dopravě vůbec nezmiňují. Korunku tomu dává požadavek v návodu, že pro přijetí částky od kupujícího musíte uvést detaily platební karty. Rozhodl jsem se obětovat těch 10 minut a podělit se o zkušenost, slabší povahy by mohly naletět...
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Pavlína Jirásková 12. 05. 2021

Dnes chtěl tímto způsobem ode mne poslat někam do Nýřan dětskou autosedačku divila jsem se že žádná taková kurýrní služba přímo na bazoš.cz není. Mámil ze mě číslo karty číslo tel.bylo 721614114

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.