Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
S BAZAR ; Modelbazar pan David Fikáček Dávejte si dobrý pozor, používá tyto maily: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Další čísla účtu 123-10080227/0100 197517723/0600 Vyskytuje se na Modelbazaru pod přezdívkou wingpes nebo papalus, používá i hobbynasidoby, david matchbox, David Loter, ale to se vše dá změnit. Stačí si tyto maily dát do googlu a zjistíte víc. Je to notorický podvodník, neumí nic jiného než obírat lidi o peníze tím, že si nechá zaplatit předem na učet. Poté obdržíte polovinu zboží, nebo nic a k tomu nějaké nadávky. Mail si určitě změní a bude prodávat dál. Stejně si taky mění místa prodeje, aktualně na s bazaru Olomouc, Haviřov, Ostrava, Opava , Brno, Pardubice. Evidentně se často stěhuje i s jeho obrovskou sbírkou kvůli které musel koupit další nemovitost. Prodává modely Hot Wheels, Matchbox,Corgi , modely Abrex, škodovky de agostini, Minichamps, plastikové modely letadel, 1/72, 1/48, 1/50 , modely vlaků a železnice. Posílá Zásilkovnou jako papalus7 z Ostravy VM DEPO, Ostrava, Nad Porubkou 2396
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petr 12. 04. 2023

Stejná zkušenost, první kdy mě zaslal poškozený model a pak sprška nechutností na mou reklamaci. Nyní zaplaceno za dva angličáky, které jsem neobdržel. Bohužel jsem si ověřil email pozdě, po tom co jsem zaplatil, inzerát byl opět na pod jiným emailem. Jen píše, že je budu mít v poště za dva dny a neustále si vymýšlí příběhy. Nově používá i email: [email protected] Podle komunikace je tento člověk duševně nemocnej...


user picture
Petr 13. 04. 2023

Nahlašuji i poštovní adresu, kterou používá. Ing. David Fikáček, Krokova 796/9, 700 30 Ostrava. Skrývá se i za IČO 66694132.


user picture
Alice 23. 11. 2023

Mám podobnou zkušenost, na Facebook marketplace nabízí Hot Wheels autíčka a další modely. Facebook profil se jmenuje Modely Matchbox. Po zaslání peněz mi poslal sledovací číslo zásilky, po zhruba týdnu mi Zásilkovna stále hlásila, že ještě nepřevzali balík od odesílatele. Všechny jeho inzeráty na Facebook Marketplace jsou z lokace Ostrava. Bylo mi zasláno tohle číslo účtu: 197517723/0600. Falešné číslo zásilky na Zásilkovně bylo vytvořeno pod přezdívkou papalus7.


user picture
Karel 18. 12. 2023

Facebook Davida Fikáčka - David Fiky , nabízí modely po různých skupinách na Faceboku Další jeho (nebo jeho přítelkyně Pavlíny Pluškové) nalezená Adresa je Úzká 421/1 Hlučín


user picture
David 28. 03. 2024

a máte vůbec zaplaceno kokoti a píčo


user picture
Karel 29. 03. 2024

pan Davídek Fikáčků evidentě zkoušel googlit svoje jméno, a hned se nám tady vyblil :)

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.