Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodník nabízel CPU Intel i9 9900K inzerce na Bazos.cz Nabízel mi poté i další věci. Většinou drahé komponenty na PC, které prodává za zlomek ceny. Telefonoval mi, že chce platbu předem a poslat potvrzení o platbě. Nemá okamžitý přístup k účtu. Posílá to na "Bílého koně". Používá další účty, mobily a emaily. IP adresy vedou do Havlíčkova Brodu. Dokonce se snaží s Vámi spojit z jiného emailu, že je též podvedený a že to nahlásí na PČR.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petr 21. 05. 2021

Ta sekce PC komponenty je na bazosi prokletá. Sám tam prodávám, párkrát jsem byl okraden a lidi jsou tam už tak obezřetní ,že každý chce po mě dobírku ( ani se jim nedivím) taky jsem nedávno poprosil prodejce o dobírku, protože už jsem na to nervy fakt neměl.


user picture
Alien_Email 22. 05. 2021

Podvodník opět prodává CPU Intel na Sbazaru pod email: [email protected] a mobilem tel: 703 604 779. Jde o organizovanou skupinu. Bohužel musíme důvěřovat PČR


user picture
Pierre 11. 06. 2021

IP adresy vedou do HB, protože líheň té organizované skupiny je s největší pravděpodobností v tamější psychiatrii, pavilon 11 - potvrzeno na vrátnici, ročníky 1999, 1991. Podle zřízence toho mají na svědomí více, policie o tom ví. Fungují takto ("P" = podvodník, "Z" = zájemce o zboží nabízené podvodníkem, "I" = náhodný inzerent nabízející zboží k prodeji): "Z" se ozve na inzerát "P", "P" si zároveň najde nějaký inzerát "I", "P" požaduje číslo bankovního účtu po "I", aby mohl zaplatit předem. Toto číslo účtu "P" pošle "Z", aby "Z" mohl zaplatit předem za zboží nabízené "P". Na číslo bankovního účtu "I" přijde částka od "Z". "P" kontaktuje "I" s tím, že poslal více peněz a prosí "I" o službu pro svého kamaráda, momentálně internovaného na psychiatrii, něco mu ještě na přilepšenou dokoupit (čokolády, cigarety...) a doručit v určitém čase (čas vycházek na psychiatrii) do kiosku nebo na vrátnici psychiatrie na konkrétní skutečné jméno nebo jména internovaných pacientů. "Z" přijde o své peníze. "I" za částku z účtu "Z" poskytne zboží "P".


user picture
Alien_Email 11. 06. 2021

Ano, napadlo mě to, že to jde z psychiatrie. Dokonce mám v ozdravovně kamarádku /doktorku/. Pomalu to budeme s PČR řešit. Jde to pomalu, ale výsledek určitě přijde.


user picture
Karel 27. 02. 2022

Dobrá práce všem na tomto webu, za to, že nejsou lhostejní a dají si tu práci to sem oznámit. Podvodník opět nabízí: https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=5622612&idphone=3098539&jmeno=STANDA+


user picture
Václav 24. 03. 2022

Typek používá číslo +420 797 868 106

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.