Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Paní nabídla k prodeji raritní notebook s tím, že neposílá a mám si přijet, že má s dobírkou špatné zkušenosti. Vystupovala věrohodně a slušně, tak jsem to risknul a poslal jí peníze předem. V okamžiku, kdy proběhla platba, přestala komunikovat. Druhý den napsala, že podala zásilkovnu, což je nesmysl, protože si ode mne ani nevzala doručovací adresu ani žádné mé údaje.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:


Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petra 9. 12. 2022

Dobrý den, jaký to byl profil? Podejte TO, cislo sem zkopiruji


user picture
Petra 9. 12. 2022

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: Trestní oznámení KRPJ 121 449/PŘ-2022-160711 - Netolice, 80000,-


user picture
Martin 9. 12. 2022

Dobrý den, možná jsme se zkontaktovali už na FB (Nate Espera), číslo probíhajícího TO už mám, své jsem podal a další poškozené osobě pomáhám sepsat její vlastní TO. Martin


user picture
Martin 9. 12. 2022

Profil na FB: https://www.facebook.com/jana.csokova1


user picture
Petra 9. 12. 2022

Super, děkuji, máte pravdu, už jsme si o tom psali


user picture
Petra 9. 12. 2022

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: KRPJ 121 449/PŘ-2022-160711 - Netolice, 80000,-


user picture
Lukáš Brukner 11. 12. 2022

Podobný scénář akorát vystupuje na fcb jako muž Novotný Alexandr. Číslo účtu sedí. Po poslání peněz již nekomunikuje. Posláno 3500kč


user picture
Jan 13. 12. 2022

podobná zkušenost - nákup navijáku VEVOR 13500lbs cena s poštovým 5099,- komunikace vypadala věrohodně, po odeslání platby zaslána dodací adresy, druhý den ještě zpráva že je objednaný dopravce od té doby nekomunikuje. zpráva: Dobrý den ,Omlouvám se pouze osobně, nerada bych aby někde stalo na poště, neberte si to osobně ale už sem se takto spálila:) .... Dobře děkuji, cena s dopravou bude 5099kč prosím na číslo účtu 8292509277/5500 jak se připíše zadám dopravu:) .... Zdravím zítra vyzvedne dopravce


user picture
Martin 13. 12. 2022

Jan: Dobrý den, to je zajímavé, mně psala do písmene to samé. To vypadá, jako by někdo té negramotné chamradi napsal vyloženě noty, co mají říkat. Zrovna tak nevěřím, že (kupoval jsem noťas) by nějaká recidivistka byla schopna mi sama sdělit dost konkrétní specifikace notebooku, které se jen tak někde nedočte (buď ukradla inzerát nebo mají nějakého "poradce"). Ale jinak komunikace opravdu do posledního písmene stejná. Prosím podejte také trestní oznámení, nic z ní nedostaneme, ale do basy ji dostat musíme, přeci jí to nebude procházet po zbytek života. Děkuji


user picture
Martin 13. 12. 2022

Martin: také mi to nepřišlo divné, komunikace v pohodě. Kdybych si více prostudoval profil na FB tak by mi třeba něco nesedělo. Ale komunikace byla v pohodě reagovala rychle, navíc mě nenapadlo že by někdo dělal podvod na navijáku na auto, kdyby to byl mobil asi bych si dával větší pozor. Ještě tam bylo v inzerátu, že to byl nevhodný dar a na autě naviják mají. Jinak jak píšete nic si na ní asi nevezmeme, ale hlavně ať nepodvede další uživatele. Nakupuji přes internet poměrně často a poslední roky jsme s prodejci na internetu neměl žádné problémy a to jsem nakupoval i za mnohem vyšší částky... nebo posílal platby do zahraničí a už jsem asi i zapomněl že existují podvodníci. Tak mi to nyní bylo připomenuto. Abych si u dalších obchodů dával větší pozor.


user picture
Martin 13. 12. 2022

Jan: Přidáte se tedy s TO? Podrobnosti jsou tady v komentářích, když mi na FB napíšete, můžu Vám poslat své vyplněné TO, jen byste tam přepsal svou story. Nenechme to plavat, takhle sprostě a bez skrupulí okrádat lidi od invalidních důchodců po samoživitelky, co sesmolily pár stovek na dárek pro dítě...to jí nesmí projít.


user picture
Petra 13. 12. 2022

Oni mají x profilů, které mají z roku razdva a nebo nové profily, které jakmile na ně upozorním, ihned mažou. Věra Syrůčková - ID jana.csokova1 - nabízela naviják, PSP atd. Kamila Grosová - nabízela zlato, Lubomír Čapek - ID inana.csokova - nabízel naviják, Marty Marťas Šindler - id honza.csoka.7, Rohlenová Božena - ořechy - ID jana.csokova.9, Petra Násadka - ID martina.csokova.50.´, Natálie Javůrková - ID pata.csoka - nabízela taktéž zlato. Bankovní čty mají vedené na Jan Csóka, Csóková Melissa Caroline a nově Čipčalová Michaela - na fb profil Čipčalová Michalka - družka Jana Csóky, profil na fb HoNzik Melisska :-D. Všechny nové profily posílám na PČR Netolice, stejně tak x novými bankovními účty, které se zakládají.


user picture
Martin 13. 12. 2022

Petra: A máte prosím nějaké info od PČR, jestli vůbec máme nějakou šanci na spravedlnost? Pokud je pravda, že má 15 dětí a před každým nástupem k výkonu trestu si udělá nové, tak se nám může jen chechtat do ksichtu :( Děkuji


user picture
Martin 14. 03. 2023

Zdravím, máte někdo nějaké informace o probíhajícím řízení? Od PČR nemám ani řádku. Díky

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.