Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
smazánoPavel Švec
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Poslal jsem domluvenou částku na účet, kupoval jsem díl na iphone 6 na Sbazar.cz, komunikace byla delší a přes email, dokud nebyla částka doručena, komunikoval, od doručení už ani na výzvy. Dle služby Sbazar to není první podvod. Ještě jméno a web Jaromír Maisner, www.mobilymajza.wgz.cz, další č.ú. a tel. 1952515014/3030, 775382336
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Pavel 29. 12. 2022

přidal/a číslo účtu: 1952515014/3030, telefonní číslo: 775382336, email: [email protected]


user picture
Admin 29. 12. 2022

přidal skutečné jméno majitele účtu: Jaromír Maisner k bankovnímu účtu: 1952515014/3030


user picture
Majza 1. 01. 2023

Sorry jako ale byl jsem bez telefonu !!!


user picture
Majza 1. 01. 2023

platbu mi poslal 20.12 to nechape ze jsou svatky posta ma na vesnici zavreno ze jsem byl bez telefonu a mel kupa prace a typek nemohl chvili vydrzet???!!! Jasne ze bych mu to poslal


user picture
Pavel 2. 01. 2023

Odeslání mělo být po zaplacení, můžu doložit komunikací. Přestal komunikovat. Dal jsem tomu osm dní, pak jsem to nahlásil. Peníze mi nevrátil, zboží nemám do do dneška.


user picture
Majza 9. 01. 2023

Vsak cekam jen co toto stahnete, pak nemam problem to poslat. Jedu pecky s policajtama a ty moc dobre vedi ze vse odesilam a nejsem zadny podvodnik. Ale tak pokud chcete klidne si za nima zajdete. Ja snima nemam problem ale jen rikam pokud uz se to bude resit tak neuvidite ani desku kterou pro vas mam pripravenou ani penize. Verte mi ze 700kc se vam akorat vysmejou. A tahat prachy z bezdaka kterej nic nema.... mmm , kdyztak dam do zpravy jako vzdy ,,utratil to za chlast" 🙋‍♂️ No jo to je moje vec ale veci co prodam tak odesilam vzdycky, mam tisice podacichc listku, miliony oprav na fejzbuku Mobily Majza kde mi chodi telefony drazssi jak vase auto atd a vse odesilam vzdycky hnedka. To ze nedokazete pochopit ze se treba clovek muze dostat do nemocnice nebo ze mu ukradnou telefon nebo nema internet tak to mi je vas bohuzel dost lito.


user picture
Majza 9. 01. 2023

Jinak pro změnu teď jste vy ten podvodník který nekomunikuje. Naposledy jste psal email 2.1 , to uz je tyden. Klidne si hrajte mrtveho brouka, kdyztak to vysvetlim kamosum od PČR ze jste nekomunikoval. Ale jo pokud to stahnete (uvidite jaka to je prace psat adminovi z vaseho emailu, smazat to muze pouze ten co to zalozil) tak nemam potom problem vam zakladni desku na iPhone 6 poslat. Mam to tady pro vas, ceka se jen na Vas.


user picture
Lukas 10. 01. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Jaromír Maisner k bankovnímu účtu: 1030459124/5500


user picture
Majza 10. 01. 2023

Ano Lukáši, je to muj ucet, jeste mam u raifky sporici ucet a u airbanky taky sporici ucet. Na konci jsou akorat dve posledni jine cisla. Dale mam jeste ucty u mBank, ceska sporitelna, KB, creditas bank, fio banka, moneta,... pro urychleni plateb a odeslani zbozi :-) Tady pán nemohl počkat :-D

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.