Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
60171250
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Proběhla platba pánovi ve formě zálohy na poštovné za notebook. A pak se odmlčel. Psali jsme si sms i volali oboustranně.Inzerát mám uložen.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admi 5. 07. 2021

Stejny poodvod uz se resi zde; http://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=376


user picture
Monika Vencovská 8. 07. 2021

Dne 1.7.2021 jsem od pána koupila Playstation 4, cena 3600 Kč, peníze poslány na účet 5170013317/5500, koupeno přes Bazoš .Jelikož jsem nikdy neměla problém, peníze jsem poslala. Pan pod jménem : Ing. Zbyněk Bendář PhDr. Email :[email protected] . V pátek poslal číslo zásilky, bohužel číslo neodpovídalo a pán od té doby nekomunikuje. Podám trestní oznámení.


user picture
Kristýna 14. 07. 2021

taky nás okradl nevím tedy jak se doopravdy jmenuje na fb má fake profil nejspíše .. ale číslo učtu sedí okradl nás o 1200 kč


user picture
sarkamarka 11. 11. 2021

Ten samý problém, pod jménem ERIKA VALNÍKOVÁ na Marketplace.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.