Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Dejte si prosím pozor na - Blanka Matoušková <[email protected]>. Kontakt přes Sbazar, nabídka zaplacené kurýrní služby, falešná stránka Zásilkovny.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
L. 19. 01. 2023

Dejte si prosím pozor na - Blanka Matoušková [email protected]. Poptávka po koupě na Sbazar, nabídka zaplacené kurýrní služby, falešná stránka Zásilkovny.


user picture
PN 27. 01. 2023

Píše z e-mailu [email protected] Je postižená a nemůže si pro zboží přijet atd atd....


user picture
Jiří 28. 01. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Jiří 28. 01. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Jiří 28. 01. 2023

Sbazar, 2 inzeráty, na oba odpověděla osoba stejného jmena, příjmení, pokaždé z jineho emailu, (přidán zde k hlášení ) až na úvodní pozdrav stejný text: "Dobrý den ! Váš inzerát mě zajímá Je možné doručení? Organizuji kurýra z domova domů. Platím za produkt a poštovné." Další konverzace směřovala nevyhnutelně k podvodu "odvoz zajistí Zasilkovna, platba na kartu" J.


user picture
Vladimír 4. 02. 2023

Dobrý den dnes ve 14:51 mě kontaktovala,, Blanka Matoušková [email protected] ,, kurýra z domova jak píšete, poslala odkaz na zásilkovnu , syn to otevřel a vyplnil kolonky na stránce. Máte někdo s tímto nějakou zkušenost , odešly Vám peníze z ůčtu? děkuji moc za odpověď


user picture
David 4. 02. 2023

[email protected] opět nová emailová adresa. Je schopná email zaslat i 5x za sebou.


user picture
Hanka 4. 02. 2023

Zdravím Vás, děkuji za Vaše komentáře. Hned mě byl podezřelý text v emailu od [email protected]. Kontaktování text: Zdravím vás ! Váš inzerát mě zajímá Je možné doručení? Organizuji kurýra z domova domů. Platím za produkt a poštovné. Já: Jaký kurýr? ONA: Nabízím platbu a doručení zasilkovnou kurýrní službou. Náklady na dopravu nesu já, ok? 😊 Je to snadné, zaplatím za zboží a doručení ve službě Zásilkovna, peníze jsou okamžitě k dispozici, potvrzení bude zasláno na váš email, pro přijetí platby na váš bankovní účet od Zásilkovny, po obdržení platby vám zavolá kurýr a dohodnete se na datu a čase příjezdu :) žádný problém. Pokud jde o platbu, platba se provádí prostřednictvím doručovací služby, která je ručitelem mezi kupujícím a prodávajícím, obdržíte celou částku za zboží předem. Vyhovuje vám to? DÁVEJTE SI LIDI POZOR A OVĚŘUJTE HNED!


user picture
Lucie 5. 02. 2023

Nový e-mail: [email protected]. Text zprávy kopíruje stále stejný.


user picture
Roman 5. 02. 2023

Tentokrát z [email protected]. Text je stále stejný.


user picture
Roman 5. 02. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Tom 7. 02. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
w 19. 03. 2023

Pozor na podvody na sbazar - má nový mail - [email protected] Postup stále stejný, jak píše v komentáři Hanka 4. 2. 23.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.