Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Paní Martina Vomastkova vybíra peníze předem za poštovné nebo část peněz do předu dané zboží už neodešle. Naposledy vystupovala jako pán Hnízdil Jirka.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Tomáš 31. 01. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Martina Vomastková k bankovnímu účtu: 1998359037/3030


user picture
Petr 2. 02. 2023

Paní velice dobře znám ona a jeji bratr mají nasvědomí mnoho podvodu a krádeží posledních z nich je když mi vykradli byt a odcizili mnoho mého majetku včetně uložených peněz policii jsem dal záznam ale prý nejde čitelně vidět a tak stále to řeší když už jde do tuhého a přijde se na ně tak paní Vomastková začne házet vinu na svojí celou rodinu že to museli oni jí vlézt na účet a další takové bludy jako například že má malé dítě a že by to nikdy neudělala a její brácha co je ještě horší tak je krytý tím že jsi hraje na chorého jejich celou rodinu moc dobře znám a tak kdyby měl někdo zájem mužeme podat trestní oznámení společně ona je bez práce na mateřské ale hrozí ji sebrání dítěte kvuli úžívání drog její bratr se kterým ted dělá podvody a vlastní stránku bez živnostenského listu pracuje V Děčíne Boletice Papírny byl obviněn z mnoho případu ale to že je na hlavu neboli to hraje se nic neděje podávání alkoholu 13letéholce braní drog za volantem vloupání do bytu podvody s falešnym zlatem podvody po internetu atd vše mohu předložit a dosvědčit


user picture
Tomáš 2. 02. 2023

Účet patří paní Martině Vomastkove podle nových informací má její účet používat osoba blízká s její rodiny kterému účet předala už dávno před tím vším s důvodů nevyužíti a tato osoba má na ten to účet a svůj účet vybírat peníze za dobírku i celé částky za zboží které neodešle nebo ho nemá.


user picture
Tomáš Straka 4. 04. 2024

Dobrý se přináším nové informace .. po kontaktu s paní vomastkovou bych rád danou věc napravil po ošklivém nařčení kdy mě paní vomastkova kontaktovala a doložila veškeré důkazy tak z toho vyplívá že byl na ni spachan trestní čin podvod Jakub Bláha vím momentálně od policie i adresu v Děčíně na starém městě , není to koukám první ano poslední podvod pod jeho jménem a dejte si pozor vydává se za Jirků hnízdila , Petra Novotného , Eli Macháčkovou a více profilových Facebooku , používá i více vytvořených nebo odcizených bankovních účtů vše jsme s paní vomastkovou předály policii , budu rád když napíšete i své zkušenosti ať toho je více maudajne používat ještě 4 bankovní účty .. svého táty nemocného ,a jiné tak děkuji a ještě jednou se tím to omlouvam ublizenym řešil jsem to z horkou hlavou

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.