Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Ozvou se se zájmem o nabízenou věc (údajne Kristina ze Švédska). Nejprve mluví anglicky, poté se snažili česky. Zkoušeli slevu, když jsem odmítla, tak že s cenou nemají problém a vyžádala si číslo účtu. Následně přijde mail, že platba proběhla a dva potvrzující maily z neexistující banky, která tvrdí, že peníze strhli z účtu DEREK ANTHONY a aby transfer dokončili, je potřeba zaslat na IBAN: FR7621833000010001005403982 - 170€. Odepsala jsem údajné slečně, že mě velmi pobavila, že tak hloupá skutečně nejsem a že mi bylo od počátku jasné, kam to povede a popřála jí hezký den, Na co se rozčilovat, stejně nemužu udělat nic proto, abych tomu zabránila u jiných :(
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Iveta 7. 02. 2023

Děkuji za tento příspěvek. Právě mi také přišel od nich email. Nebudu reagovat.


user picture
Zdenka Tušková 9. 02. 2023

Bohužel jsem naletěla a poslala 2.2.2023 270EUR přepravní společnosti a dnes už chtějí poslat 550eur na celní poplatky a pojištění, ale prý bude vše vráceno v plné výši. Tak si dejte bacha, ale byla bych strašně ráda za potrestání. Stále píší i jejich Icic banka, která existuje , ale ani ta mi neodpověděla na moje dotazy ohledně podvodu. Našla jsem její kontakt pro EU . Banka si ověřila naši totožnost , ale neodpoěděla nám. Tak pozor!!!


user picture
Tomáš Kejkrt 15. 02. 2023

Pozor i na tento email, stejná svině... [email protected]


user picture
Pavel Tuška 16. 02. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: PPR-9089/ČJ-2023-99032 - Policie Olomouc 3, 6500,-


user picture
Jozef 31. 03. 2023

[email protected]

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.