Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Představili se jako manželé Milošovi, paní Aneta Milošová, manžel údajně zaměstnaný u dpd, poslal fakeový odkaz na platbu provedenou přes platební bránu dpd, která vyžaduje vaše bankovní přihlášení.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Edita Dybalová 11. 02. 2023

přidal/a telefonní číslo: smazano2, email: [email protected]


user picture
Bára 11. 02. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Bára 11. 02. 2023

Podobný příběh o manželovi v DPD. Chtějí získat kontaktní údaje. Komunikují přes slovenský e-mail. Tvrdí že jsou z Dolního Žukova.


user picture
Filip 13. 02. 2023

komunikace tímto způsobem [email protected] Dobrý den. Je možné poslat zásilku přepravní společností? S pozdravem Aneta Milošová [email protected] - Email byl odeslan ze serveru Bazos.cz. S obalem si nedělejte starosti. Přepravní společnost poskytne strečovou fólii a krabice a postará se o balení. Jsem z Dolního Žukova. Pokud vám to nevadí, postarám se o náklady na doručení. Můj manžel trvá na DPD. Nevadí vám to? Můj manžel tam pracuje a říkal, že to zařídí sám. Přepravní společnost od vás zásilku vyzvedne a doručí nám ji. Budeme potřebovat vaše jméno, adresu a telefonní číslo. Pokud souhlasíte, čekáme na vaše údaje. otázka, zda je možné si zavolat.. Raději bych nadále komunikovala prostřednictvím e-mailu. Děkuji Platba předem na váš účet po obdržení vašich údajů. Děkuji ... :)


user picture
Květa Bábková 14. 02. 2023

taky se mě to dnes stalo,hned jsem kartu zablokovala,vybrali jen 190 kč,asi je to dál nepustilo


user picture
Eliška 20. 02. 2023

Stejný průběh, paní chtěla poslat zásilku přes DPD, vše se jevilo důvěryhodně. Poslali jsme kontaktní údaje a číslo účtu, kdyz však psala, že pošle odkaz na platební bránu, kam nám přijdou peníze, bylo to podezřelé. Až pak nás napadlo si její jméno vyhledat...


user picture
Eliška 20. 02. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
- 22. 02. 2023

Též mi dnes paní psala e-mail, stejný scénář jako popisují ostatní komentující; evidentně pokus o podvod.


user picture
Ondřej 23. 02. 2023

Dnes mi přišel stejný email také z bazoše asi 5 minut po vložení inzerátu


user picture
Milan 12. 03. 2023

To isté - [email protected] - Kristýna Mudrová. Odkaz na falošnú stránku DPD, ktorá chce údaje o karte.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.