Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Na bazos.cz jsem 3.2.2023 zveřejnila inzerát, že koupím skokové sedlo na koně. Dne 7.2.2023 se mi na tento inzerát přes WhatsApp ozvala osoba s nabídkou sedla za velmi dobrou cenu (poměr cena a kvalita sedla). Osoba mi poslala foto sedla, odpovídala i na různé dotazy ohledně sedla a také mi poslala foto občanského průkazu na jméno Petr Běžel (v té době jsem věřila, že je to tatáž osoba, se kterou celou dobu komunikuji, ale kdoví...). Domlouvali jsme se na podmínkách koupě, kdy já jsem chtěla poslat celé sedlo na dobírku. Osoba zase, že by ráda nějakou zálohu předem na účet a zbytek poté na dobírku. Na to jsem bohužel kývla. Zálohu jsem tedy odeslala na bankovní účet 2701491710/2010. Přijetí částky mi osoba ještě potvrdila a že sedlo druhý den ráno odešle a že mi dá vědět. Tím konverzace skončila. Žádné potvrzení o odeslání sedla mi nepřišlo ani od této osoby, ani od přepravce. Telefonní číslo jsem se marně pokoušela zkontaktovat. Poté přes různé hledání na internetu jsem zjistila, že na uvedený účet i tel. číslo jsou již evidované různé podvody. Celou věc jsem šla tedy oznámit na PČR.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petra 15. 02. 2023

Dobrý den, tento pán Petr Běžel mě dnes kontaktoval ohledně prodeje běžeckého pásu , také přes Bazoš , jsem ráda, že jsem tuto stránku našla a objevila , že je to podvodník . díky Petra


user picture
Petra 15. 02. 2023

přidal/a číslo účtu: 2046968016/3030, telefonní číslo: 776280034, email: smazáno

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.