Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodník jménem Pavel Kovanda, bydliště Jihlava, prodával notebook v TOP stavu, plně funkční. Zásilkovnou mi přišel notebook, šíleně zabalený, poškrábaný s nefunkční klávesnicí. Pán je velmi arogantní, nepřistoupil na odstoupení od smlouvy a vrácení peněz, trval na tom, že chyba není na jeho straně, přestal komunikovat. Jediné, na co přistoupil, je poslání notebooku zpět, že se na to podívá, až na to bude mít někdy a čas a opraví to. Notebook jsem tedy odeslal zpět, ale tento podvodník si ho dodnes nevyzvedl... Jeho druhý telefon je 606 861 084, na každou pordávanou věc si vytváří nový email, nový profil...
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Pavel 20. 05. 2022

Dobrý den, ohledně osočení z prvního podvodu. Notebook by před odesláním řádně testován, jevil známky použití (drobné škrábance). Pán tvrdil, že nefunguje klávesnice. Situaci jsem samozřejmě ihned řešil ať mi notebook pošle zpátky a já zkontroluji stav. Pán zvolil jednání ve smyslu, okamžitě mi vrať ty peníze nebo půjdu na policii a věci tomu podobné. Notebook nakonec poslal zpět, já NTB otestoval a závada se mi neprojevila. Posílal jsem video, jak zkouším napsat běžnou větu a tudíž jsem notebook poslal zpět a od té doby se pán neozval. Co se týče paní Síchové - je to obyčejná hysterka. Po zaplacení zboží, jsem do 2 hodin neodepsal (neboť jsem byl v práci) a paní mi začala vyhrožovat v 5 SMS , že mě dá na policii, že jsem ji podvedl a věci tomu podobné. Nakonec se vysvětlilo (ozval jsem se po pracovní době a laptop poslal druhý den). Paní notebook převzala a údajně zjistila problém s mechanikou (tu jsem skutečně netestoval neboť v dnešní době se CD a DVD již téměř nepoužívají) a postup stejný paní v 5 SMS výhružky soudem, policií atd. Žádný pokus a normální řešení, není v mých silách být na telefonu 24hodin denně.


user picture
Honza 20. 05. 2022

To co tu říkáte, je samozřejmě úplný blábol, žádné okamžité řešení jste mi nenabídl, řekl jste, že se k opravě dostanete někdy po dovolené, proto jsem ho chtěl vrátit peníze. A také proto, že to nebyl ntb v TOP stavu, ale nefunkční ntb v průměrném stavu. Asi máte ztrátu paměti, protože jsme si potom psali dále. Poruchu jste neodstranil, zlobilo to dál, navíc se projevila závada samovolného vypínání po 30 minutách, načež jste přestal reagovat vy! Je to nějaká vnitřní porucha komunikace procesoru, kterou nikdo nedokázal doposud odstranit. Je mi úplně jasné, proč jste se zuby nehty bránil vrácení peněz, moc dobře jste věděl, že je ten ntb v prdeli... až doteď jsem to považoval za vyřízenou věc, ale když vidím, že je nás víc, skočím na PČR, ať moje oznámení a oznámení podvedené paní spojí, třeba z toho něco vyrazíme, třeba se přidá ještě někdo další, koho jste podvedl. Víte, co jsem psal ve svém posledním emailu o božích mlýnech... 😉

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.