Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na facebooku inzeruje Iphony 14 pro a 13 pro, vetsinou ma byt vzdy zanovni. Vystupuje pod jmenem Roman Zatopek, ale pry ma eshop levneiphony.cz Je to podvod, tento pan si uz podruhe udelal podvodny eshop na prodej podezrele levnych iphonu. Prvni eshop byl repasovanejabko.cz, ten uz resi policie. Nic nekupujte!!!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Lukas 23. 02. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Katerina Gintarová k bankovnímu účtu: 858243003/5500


user picture
frantisek 8. 03. 2023

tak jsem take naletel poslal jsem penize a nekomunikuji podavam trestni oznameni nove cislo uctu 2530204018/3030


user picture
frantisek 8. 03. 2023

tak jsem take naletel poslal jsem penize a nekomunikuji podavam trestni oznameni nove cislo uctu 2530204018/3030 nepodava uz nekdo na ni trestni oznameni dejte vedet dekuji


user picture
Petr Padevět 15. 03. 2023

Mají více webů - další např. nejlevnejsiiphony.cz, levnyiphony.cz Ve veřejném vyhledávači vlastnictví domén jsou tyto údaje: Pavel Nepraš Husova 2230/1 Mariánské Lázně 35301


user picture
dominika 19. 03. 2023

ahoj hele je to cele nejaké divne... taky jsem zjistila ze nejaky pavel nepras ale je z chebu... nicméne jsem v kontaktu s klukem DOMINIK BAKEŠ. a ten zná Renneho Zelenýho osobně a prý to dělá on píšem si do ted byl na výslechu . protože mu renne )) udajne asi. prostě pachatel řekl - ze si k nemu dá peníze ze má neco on z uctem... tak mu to vybral.. ale pak mu zmrazily učet a jeho penize toho dominika byly pry pryč. poslany te gintarové ? (je to vše v kostce řečený - vše jsem poslala na policii panu motyčkovi z prahy 4 spořilov. nevím nejak takhle mi to řekl jeho číslo jednaci na policii je krph 26600 myslím a řeší to Daniel Ulč z Jaroměře. a zítra jde znova na policii s nejakým klukem kterýho využil taky.. takže nikdo neví zda to byl renne zelený nebo pavel nepraš... ip adresu mohl zmenit ne? a dát tam uplně jiny jmeno a mesto aby odvrátil policii? nebo je to další spolupachatel ? kdo má další informace tak to jsem házejte je dost možný že jsme blízko tomu všemu....

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.