Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Samsung SSD 1TB T7 touch, cena 500 Kč. Michaela Folwarczná. Velice ochotně nabízela zboží, s tím že to dostala od otce k narozeninám a že tomu vůbec nerozumí a je jí to na nic. Vysloveně brečela že nutně potřebuje peníze, s tím abych alespoň polovinu poslal na účet. Ochotně tvrdila že není problém poslat zásilkovnou. Po zaslání peněz už žádná komunikace. Zboží nadále prodává vesele dál
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Martin 23. 03. 2023

Dobrý den během dne vám tady napíšu číslo oznámení ..já naletěl skrze hru na ps5 celkem 598 Kč nahlášeno na PČR jen musím zjistit identitu... Prý identita je chráněna bankovním tajemstvím a že státní zástupce o to může požádat od vyšší částky...uvidíme a i na vlastní triko zkusím zjistit. Identitu účtu v její bance a ve své bance řeknu že jsem poslal peníze špatně a bude to řešit i moje banka. Bude žádat vrácení dvakrát ji pošle dopis a potom dostane identitu a bude to řešit s PČR... Rozjezdu to na více frontách 😀


user picture
Jaroslav 25. 03. 2023

přidal/a číslo účtu: 2213074010/3030


user picture
Jaroslav Němec 25. 03. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Sofie Dunková k bankovnímu účtu: 2213074010/3030


user picture
Roman Štol 1. 06. 2023

Samozřejmě se jedná o stejný SSD Samsung, externí disk, který sice je vidět jako prodaný v historii prodeje údajné Michaely Folwarczné, ale zřejmě jej nabízela a nechala si zaplatit několikrát a nic neodeslala . . .jen výsměch. Číslo účtu, na které si nechala částku zaslat je u KB . . .123-9015860207/0100 a částka byla odeslána 23.3.2023 z účtu mého příbuzného.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.