Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Koupila jsem boty v hodnozě 1150 kč a přišly úplně jiné v hodnotě cca 200 kč. https://www.slavicstyle.shop/?email_id=20230315144419.c967da7df8796ca5&utm_medium=email Společnost Lavic style Shenzhen Aoshida Trading Co. 17C, budova 3, Jincheng Hua Ting, č. 18, Huangbei Fenghuang Street, Xin Yi Community, Huangbei Street, okres Luohu, Shenzhen 91440300MA5FM0Q997 Jde o jeden velký podvod.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Kateřina 29. 03. 2023

Stalo se mi úplně to samé. Objednávka za 3500,- 2x boty + softshell bunda, vše na dobírku, doba dodání rychlá, zdálo se vše ok. Když jsem otevřela balík, byla jsem v šoku, hnusný dvoje čínský šedivý tenisky a odporná šusťákovka. Vytisknu vše, co k tomu mám a půjdu podat trestni oznámení. Nesmí jim to projít. Doufám, že nás bude co nejvíce. Hezky večer K.K.


user picture
Lukáš 7. 04. 2023

Obednal jsem si také boty a přišly jiné


user picture
Alena 13. 04. 2023

Objednala som červenú koženú bundu za 55€ a prišla modrá šušťaková, no hrôza, na maily nik neodpovedá a neviem sa dopátrať na akú adresu by som im ju poslala späť. Myslela som že sa nikdy nedám oklamať... a žiaľ stalo sa :( pekný deň.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.