Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
dobrý den. přišel mi balík v kterým měli být boty NIKE v hodnotě 1200kč . přišli nějaké obyčejné černé za které bych nedala ani 200kč. v balíčku byl kus papírku s e-mailem kam napsat popřípadě stížnost - bez reakce. půjdu hlásit na policii. Budu ráda když se přidáte a ty šmejdy dostaneme a peníze zpět také. děkuji můj e-mail: [email protected]
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:

Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Martin Novosad 10. 07. 2023

Dobrý den, stal jsem se také obětí podvodu. Na FB na marketplace jsem si objednal boty Nike za 1200,- a přišli mi hnusné černé boty za pár korun. Stejně jako u všech zde byl v balíku papír s odkazem na e-mailovou adresu [email protected] a odesláno z Českého Těšína.


user picture
Tomaszewska Bozena 17. 08. 2023

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: 1000637401997U - Płock, 200,-


user picture
Buty 17. 08. 2023

Sama jestem na siebie zła. Ekspresowa wysyłka i szmelc za który niestety zapłaciłam 200 zł. Zero odzewu ze strony proxy


user picture
Jiří Milata 12. 09. 2023

Dobrý den. Rád se připojím, ale na policii jsem zatím nehlásil. Průběh obdobný jako u ostatních. V mém případě objednáno na FB bazaru. Namísto hodinek Garmin přišla nějaká stěží funkční čínská herní konzole. Byl tam i papírek s tou adresou ([email protected]), kam se máme obracet... S nějakými pokusy o kontaktování jsem se nenamáhal - namísto toho jdu rovnou sem 🙂 Výše podvodu: 1.500 Kč (placeno dobírkou)


user picture
Libor Dušek 15. 10. 2023

Objednal jsem si laser z internetu, zaplatil jsem dobirku a v baliku byly damske tenisky "Číny"


user picture
Sonata 7. 11. 2023

it took some time to translate it for me, but the situation is pretty much the same - i ordered a jacket from FB, got a completely different one and the seller Laura Ruiz deleted all of their listings and blocked me. I wrote to this email and apparently they can issue a refund, however, now i don’t trust them and don’t want to provide my bank details. Sucks, seems that the scam is affecting Lithuania as well and i just lost 60 euros and a bunch of nerves for this.


user picture
Pavlína 21. 12. 2023

Syn si objednal na Facebooku soupravu trapstar s poštou ho to stálo 1800kč!a přišel hnusný kabát, vůbec nevím na koho se obrátit 😪

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.