Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Šlo o starý notebook na FB za poštovné 218 Kč. samozřejmě poštovné jsem odeslala předem a pan nekomunikuje a nejspíš účet je smazán. Je to starý pán jménem Honza více bohužel nevím.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 4. 04. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Lukáš Bláha k bankovnímu účtu: 840406003/5500


user picture
Tomáš 5. 04. 2023

Pozor pod stejným číslem účtu nabízí na marketplace telefon za poštovné (250kc). Profil je nějaká blondýna a jméno Maruška


user picture
Klára Kutílková 10. 04. 2023

Též jsem naletěla podvodníkovi který se na facebooku tentokrát vydával za Simonu Chlápkovou šlo o 250Kč za poštovné za tablet Lenovo


user picture
Jana 14. 04. 2023

Také jsem naletěla na mobil za poštovné 250 Kč. Nějaká paní. Tyto stránky jsem objevila pozdě.


user picture
Eva 24. 04. 2023

Naletela sem taky chtěla sem pro manžela invalida levný tablet paní mne ubezpečovala že ho pošle. Za 250 Kč. Dnes mne zablokovala.


user picture
Ien Rodgers 3. 05. 2023

Stejný účet 840406003/5500, jiný profil na facebooku. Malý notebook za 250 včetně poštovného. Neposlal jsem, našel jsem si tuto stránku. Účet na FB jistě zmizí, ale založí nový. Je třeba zvyšovat obezřetnost, aby člověk ne naletěl...

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.