Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den, chtěla bych nahlásit podvodné jednání - přítel si koupil Puma mikinu vel. M přes odkaz na Facebooku ( tvářilo se to prý jako Zalando ), bohužel jak až tady čteme, je to celé podvod. Mikina stála 939 Kč, ale přes Českou poštu na dobírku mu dnes přišla úplně jiná mikina ( styl, barva, značka, velikost - nic nesedí ) - no lepší popis je spíše obrovský šedivý hadr, bez značky, velikost 2XXL/3XXL :( Tak jako ostatním zde podvedeným, jediné, co v zásilce bylo přiloženo, byl papírek s e-mailovou adresou pro případné reklamace: [email protected] a adresa odesilatele bylo uvedeno Logistika Patron System s.r.o., P.O.BOX č.7, 737 01 Český Těšín. Připojuji tedy bohužel další nahlášený podvod na už tak dost dlouhý seznam podvedených lidí a doufám, že se to těm šmejdům jednou hezky všechno vrátí i s úrokem!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:


Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Veronika Švejdová 30. 08. 2023

Já objednala boty za 1000 a přišli bile obyč plátěné kecky za pár korun :D bohužel obal jsem viděla až po zaplacení jinak bych to neplatila hned jsem věděla že to je divný balík.


user picture
Petra Marková 13. 09. 2023

Tak jsem na tom stejně boty za 1000 a přišli uplne šunty.


user picture
Šárka 15. 09. 2023

Dobrý den... mé děti též naletěli a chtěla jsem se zeptat zda jste podávali a nebo budete podávat TO?


user picture
Petra Marková 15. 09. 2023

Ano byla jsem na policii mám čekat do 22.9. Zda se ozvou . A jinak přijít dát trestní oznámení běž te taky at nás je více . Platila jsem kartou a uz to řeší i banka o vrácení peněz za podvod.


user picture
Šárka 15. 09. 2023

Tak děcka platili dobírku,ale určitě TO podat půjdou,kdyby jste náhodou měla pak číslo spisu ,tak bych byla ráda ,kdyby jste mi ho poslala ať je to hromadné ☺️ moc děkuji


user picture
Petra Marková 15. 09. 2023

Hned jak budu mít číslo spisů dám ho sem .


user picture
Iveta 26. 09. 2023

Podvod č. 5437 Vložil: Marie Vyplelová Dne: 17. 03. 2023


user picture
Adéla 27. 09. 2023

Dobrý den, chci se přidat k reklamaci. Objednala jsem si značkové boty, dnes přišel balíček platila jsem na dobírku a bohužel jsem neviděla co jsem převzala dokud jsem to neotevřela, došli mi sandály v hodnotě 50kč. Psala jsem několik E-mailu ale žádná odezva.


user picture
Anna 2. 10. 2023

Zdravím,úplně stejný podvod.Objednala jsem boty Nike a přišly gumové plátěné šunty.1000kc v prdeli.na email nereagují.smejdi


user picture
Petra 16. 10. 2023

Zdravím, bohůžel raklamace platby u banky nepomůže. Mají to dobře vymyšlené přes Českou poštu, se kterou banka nemůže jednání zahájit. Pokud by platba proběhla přímo od prodejce, tak by banka mohla platbu vymáhat zpět. Jediná cesta přes policii. Stanovisko banky: Na základě poskytnuté dokumentace a informací bylo ze strany Banky provedeno šetření, v rámci kterého bylo zjištěno, že reklamační řízení bohužel nemůže být zahájeno. Karetní reklamace jsou řešeny procesem tzv. chargebacku. Reklamaci podanou klientem zasílá vydavatelská banka prostřednictvím karetní asociace (ve Vašem případě prostřednictvím karetní asociace MasterCard) bance obchodního místa, která následně kontaktuje přímo obchodní místo (tzn. společnost, u které byla rozporovaná transakce provedena). Celý tento proces je řešen v souladu se striktními pravidly karetní asociace. Karetní asociace určuje možné důvody pro podání reklamace, nezbytně nutné podklady i lhůty pro řešení karetních reklamací. Platba kartou proběhla u obchodního místa „CESKA POSTA , které je poskytovatelem přepravních/kurýrních služeb. Proto je, dle mezinárodně platných pravidel karetní asociace, možné transakci rozporovat pouze pro neposkytnutí těchto služeb, nikoliv z důvodu neodpovídajícího/nechtěného doručeného zboží. Služba doručení zásilky byla řádně poskytnuta. Pokud by Vámi rozporovaná transakce byla provedena přímo u prodejce, pak by nám nic nebránilo v tom, abychom u něj reklamační řízení zahájili. Transakce však byla provedena při převzetí zboží, tudíž protistrana je v tomto případě kurýrní společnost/dopravce. Pokud by Banka zahájila reklamaci, pak tato reklamace bude vedena právě proti kurýrní společnosti/dopravci, nikoli přímo proti prodejci. Technicky bohužel není možné zahájit reklamaci přímo s prodejcem v případě, kdy u něho daná transakce nebyla provedena. Na základě skutečností uvedených výše jsme bohužel nuceni Vaši reklamaci zamítnout. Pevně však věříme, že se nám situaci podařilo dostatečně objasnit. Pokud považujete obchodní místo za podvodné, doporučujeme Vám obrátit se na ČOI nebo zvážit podání trestního oznámení na Policii ČR, které je Banka připravena na základě výzvy k součinnosti poskytnout požadované informace.


user picture
Petra 20. 10. 2023

Dobrý den, já to samé, objednala jsem Nike soupravu, přišly mi plátěné kalhoty, částka 1tis.Jak píšete, tvářilo se to jako Zalando. Šmejdi🤔


user picture
Marika Pokorna 22. 10. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: 1 - Klatovy, 1030,-


user picture
Marika Pokorna 22. 10. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: 1 - Klatovy, 1030,-


user picture
Pokorna 22. 10. 2023

Ta sama zkusenost, podvod a nikde se nedovolate


user picture
Petr Punda 8. 02. 2024

přidal/a email: [email protected]


user picture
Petr Punda 8. 02. 2024

Také jsem naletěl, boty Vans a přišly mi nějaké plátěnky hnusné, prostě hadr za 1300Kč. Žádná odpověď na mé emaily.


user picture
Roman Škréta 23. 02. 2024

Stejna situace. Objednane boty za 1300, ceskou postou prisly bezcenne platenky.


user picture
Lenka 6. 03. 2024

Objednané boty Nike, přišly plátěné no name černé šunty


user picture
Eliška je 12. 03. 2024

Připojuji se k povedeným. Také mi přišel úplně jiný obsah balíku neodpovidajici ceně. Jedná se o boty v hodnotě 1100,-.


user picture
Jana 26. 03. 2024

Objednala jsem boty adidas a teplakovou supravu- 2036 kč a prisli mi 3 páry otrasných tenisek

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.