Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Další klasika, tváři se jako zájemce, nabízí dopravu a platbu "předem zaplacenou kurýrní službou". Prosim , dávejte si pozor na podobně znějící zprávy, zde přiklad: "Nabízím platbu a doručení předem zaplacenou kurýrní službou do Balikovna. Veškeré náklady na doručení hradím já. Pro objednání mi pošlete své telefonní číslo, jméno, e-mail, adresu a já zajistím doručení kurýrem". Hezký den, Marian.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Lukáš 9. 04. 2023

Mám s ním podobnou zkušenost. Naštěstí k ničemu nedošlo a utnul jsem to před odesláním. Uživit se to samo neumí, ale vytáhnout z lidí peníze to by takovým šlo!


user picture
Martin 12. 04. 2023

Dobrý den, dnes mi přišel prakticky identický email: "Nabízím platbu a doručení předem zaplacenou kurýrní službou do Balikovna. Veškeré náklady na doručení hradím já. Pro objednání mi pošlete své telefonní číslo, jméno, e-mail, adresu a já zajistím doručení kurýrem " Podvodník měl akorát jinou emailovou adresu: [email protected] Nic jsem mu neposlal.


user picture
Jekyll 13. 04. 2023

nápodobně, zavčas utnuto: "Nabízím platbu a doručení předem zaplacenou kurýrní službou do Balikovna. Veškeré náklady na doručení hradím já. Pro objednání mi pošlete své telefonní číslo, jméno, e-mail, adresu a já zajistím doručení kurýrem 😊." ...z e-mailu: [email protected]


user picture
Klara 18. 07. 2023

Lucie Hamplová Přidal(a) se na Facebook: 2023 Dobrý den, mám zájem o koupi, pokud vám to nevadí.. Je to dostupné ? Odkud jste ? Dobře, je možné doručení kurýrní službou Balikovnu při platbě předem ? Pokud ano, jsem připravenа koupit.. Vše zařídím a zaplatím nyni.. Dobře, počkejte prosim, zaplatím a zařídím doručení.. Dejte mi prosím své telefonní číslo, e-mail a jméno 🙂 Všechny mé údaje byly vyplněny..


user picture
Alan 2. 04. 2024

Podobná situace, přisel email s dotazem dostupnosti z této adresy: [email protected] Po odpovězení přisel tento: “Dobrý den, skvělé, chci koupit, ale nemohu přijít osobně. Jsem z jiného města (Přední Výtoň), mohu zařídit doručení kurýrem přes Balikovna, aby mi výrobek přivezl. Je to nejrychlejší a nejbezpečnější varianta. Peníze budou převedeny na Váš bankovní účet ještě dnes a kurýr Vám zítra zavolá a domluvíme se na podrobnostech. Vše zařídím sáma. Dobře? S pozdravem Lucie Kuželová


user picture
Libor 2. 04. 2024

Email z této adresy: [email protected] Dobrý den, skvělé, chci koupit, ale nemohu přijít osobně. Jsem z jiného města (Přední Výtoň), mohu zařídit doručení kurýrem přes Balikovna, aby mi výrobek přivezl. Je to nejrychlejší a nejbezpečnější varianta. Peníze budou převedeny na Váš bankovní účet ještě dnes a kurýr Vám zítra zavolá a domluvíme se na podrobnostech. Vše zařídím sáma. Dobře? S pozdravem Lucie Kuželová


user picture
Nela Beňová 9. 05. 2024

Zdravím, uveďte рrosím svou аdresu, telefonní сíslo, jménо a рříjmení, сíslo bаnкovního úсtu a já vám рošlu кurýra Ваlíкovny. Vytvоřím оbjednávкu a zарlаtím ji, poté оbjednávкu рotvrdítе a рlatbа se рřiрíše na váš úсеt. Po рřipsání реněz vás bude kоntaktovat Вalíкovny sроlečnost a роtvrdí vám čas, kdy k vám může кurýr рřijet, роštovné již bude uhrazеno, nеmusíte nic рlаtit. -- Mgr. Martina Blaževská VRCHNÍ SESTRA MANAŽERKA INTERNÍCH OBORŮ Svitavská nemocnice Kollárova 7, 568 25 Svitavy

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.