Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Říká si Filip Senička z Vysočiny a "za svého tchána prodává med. Platba klasicky předem. Posílá Balikovnou". Skutečnost je taková, že shrábne peníze a nic nepošle. Obchoduje na Marketplace. Med je v ceně 130-140,-. Nabízí při odběru více kusů (6 kusů) dopravu zdarma. PRYČ OD NĚJ, JE TO PODVODNÍK.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Tereza 6. 04. 2023

přidal/a telefonní číslo: 606997910


user picture
Alena 17. 04. 2023

Také jsem naletela, vše stejne, přišla jsem o 1620,-Kč, kupovala jsem 12 medu, i pro babičky.... Napsal, že odeslal a pak už žádná reakce....


user picture
Zdenek 17. 04. 2023

Ted prodava playstation 5,at uz ho seberou


user picture
Marie 18. 04. 2023

Dobry den, take jsem naletela. Ja kupovala Nutellu, udajne z Nemecka. Sice za par stovek, ale i tak me to jednani stve. Koukam, ze nas je uz vic, dle fb uz bezi TO. Pridavam se, jen at se mu ta skoda nascita. Inzeratu ma vic na ruzne zbozi, tak at uz mu "sklapne"....


user picture
Martin 19. 04. 2023

Bohužel se řadím do řady. Mníšek pod Brdy, Nutella...


user picture
Petra Birnbaumová 20. 04. 2023

přidal/a číslo účtu: 5031190073/0800


user picture
Svatava Juřičkova 26. 04. 2023

Bohužel také naletěli. Nutella

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.