Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Přidávám další falešný profil z FB Marketplace na jméno Kateřina Kubíčková. Po dotazu, zda posílám balíkovnou, napsala, že si koupí poštovné sama, což lze. V okamžiku, kde jsem ji informaci poslala, poslala screenshot s logem balíkovný s nesmyslnými instrukcemi na kurýra balíkovny atd. a odkazem, na který kliknout. Šla jsem se podívat na profil a ten je samozřejmě falešný a nesmyslný, Kateřina Kubíčková, s bydlištěm Nikolaiv, Ukrajina, a po mně chce poslat pekáč do Jevíčka! :) Tak jen, že tu je další podvodník pod tímto jménem ...
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Karel 23. 04. 2023

Dnes se mi ozvala Kateřina Kubíčková se zájmem o věc z mého inzerátu na marketplace. Postup stejný jak je psáno výše. Poté co jsem napsal že může být zasláno Balíkovnou přičemž chci poštovné předem a zbytek klidně na dobírku. Jsem se dočkal odpovědi s podivným screenshotem a tím že si dopravu zařídí sama, ať pošlu email a telefon. Zpráva vypadala tak zvláštně, že jsem jméno zadal do google a hned jsem našel tuto stránku s tím že je to podvod


user picture
Sandra 24. 04. 2023

Dobrý den, ano u mě dnes to samé, zkouší to očividně opravdu ve velkém, takže se "jí" to nejspíš i povede u někoho 😏


user picture
Petra 4. 05. 2023

Také mi dnes psala na FB, že má zájem o mé zboží přes balíkovnu. Když jsem napsala, že chci uhradit poštovné předem, poslala screen balíkovny - nesmysl. Tak jsem napsala, že na poštu si ráda zajdu sama, už neodpověděla, ani ji nepřišla moje další zpráva...


user picture
Richard 14. 07. 2023

Ano, pořád pilná včelička, nabídl jsem na MP nůž do sekačky za stovku, ihned se mi ozvala, bylo mi divné že podle FB profilu modelka chce takovou věc, vyguglil jsem a je to jasné. Mimochodem těch podvodníků se ozvalo téměř okamžitě několik, asi je to výnosný byznys


user picture
An 18. 08. 2023

Pozor tato osoba teď funguje se jménem Daniella Antal! Poslal mi screenshot z balikovny se jménem Kateřina Kubickova přičemž bylo jsme ze balík nad 15kg nelze přes balikovnu poslat. Ještě se upsal v mužském rodě..


user picture
Petr 30. 08. 2023

Opět stejný scénář málem jsem na to skočil ale po zobrazení stránky s údajem do banky která byla neustále na balíkovně jsem hned ukončil.... a žije si tu a nikdo nic nemůže, ....


user picture
J.T 12. 09. 2023

Stejný scénář extrémně rychlá reakce, poté co jsme jí napsal že je podvodník ticho.


user picture
VV 3. 10. 2023

Opět zkouší na FB Marketplace, velmi rychle reagoval na nově vystavený inzerát. Nabízí platbu předem a že si zajistí dopravu přes Balíkovnu, načež pošle fotku obrazovky fiktivního terminálu Balíkovny, že chce mail, e-mail a telefon. Tak abych podvodníka aspoň zdrže, zaslal jsem fiktivní údaje :D


user picture
Terka 25. 10. 2023

Tak mi právě také napsala Kateřina Kubíčková, zarazila mě její rychlá reakce na marketplace. Po 5 vteřinách fotka terminálu od balikovny, jak píšete vy ostatní.


user picture
ŠK 28. 11. 2023

Teď paní vystupuje jako Libor Novotný. POZOR!


user picture
Joe 9. 12. 2023

Teď se objevila jako Soňa Benešová. Prodávám iPhone a zkoušela tu samou taktiku. Říkala, že zaplatí balíček z balíkovny předem. Následně přišel odkaz na stránku, která se tvářila jako balíkovna, ale která balíkovna rozhodně nebyla. Bacha na tohle. V tom odkazu je slovo balikovna, ale místo balikovna.cz je tam balikovnacz.something.something. Tam je plno odkazů na různé banky, kde se můžete údajně přihlásit do svého internetového bankovnictví (ty odkazy nikam nevedou, furt jste na té samé stránce, jen to sežere vaše přihlašovací údaje). Samozřejmě jsem se tam nepřihlásil. Na téhle stránce taky bylo to jméno Kateřina Kubíčková a adresa nějakého baru v Pardubicích.


user picture
Martin 14. 12. 2023

Katerina Kubickova už to skúša aj na Slovensku. Cez Marketplace predávam lyže a rovnaký postup ako opisujete vyššie. Fotka terminálu packety žiadala si môj e-mail a ďalej mám pokračovať podľa návodu v e-maile. Ďakujem vám za vaše recenzie - pomohlo mi to. Keď som jej odpísal že je známa firma - už to bolo bez reakcie.


user picture
Alena Vránová 28. 12. 2023

přidal/a telefonní číslo: 605799264, email: [email protected]


user picture
Natálie 6. 01. 2024

Ahoj, dnes mi též reagovala na inzerát na Martekplace. Bohužel jsem jí poslala své údaje jako mail, jméno a tel číslo. Může toho nějak zneužít? Co mám v této chvíli dělat? Předem Vám všem moc děkuji. Můžeme jí někde nahlásit? Mějte hezký den.


user picture
Matouš 13. 02. 2024

Reagovala na inzerát na facebooku s tím, že chce poslat přes balíkovnu. Po odeslání mých kontaktních informací přišel email z icloud.com, tvářící se jako email od balíkovny.


user picture
Josef 14. 02. 2024

Stejný pokus jako píší ostatní.


user picture
Jarda 14. 02. 2024

Dnes mě také kontaktovala, úplně stejný postup


user picture
Dora 1. 03. 2024

Jmenuji se Dora Gomez. Z úcty k tobě a tvým kouzlům musím toto svědectví oznámit všem. Šel jsem se podívat na ostatní kouzelníky, aniž bych viděl nějaké výsledky, jediné, co chtěli, bylo po mých penězích. Jen bych si přál, abych za tebou přišel dříve, dostal jsem z tebe maximum. Můj bývalý manžel je pryč rok a já jsem všude chodila a hledala další kouzelníky, ale žádné výsledky, dokud mě přítel nepředstavil Dr.Sunny. Po kouzlu lásky mi za necelých 48 hodin konečně zavolal. Jeho kouzla dokázala zázraky a můj manžel je zpět plný lásky. Bylo to jako zázrak! Najednou se vrátil s květinami a řekl, že bych mu to měla dát, byla jsem opravdu ohromená a šokovaná, když můj manžel poklekl, aby mě požádal o odpuštění a abych to přijal. Opravdu mi chybí slova a jsem šťastná, jsi Bůh seslaný mně a celé mé rodině.. A teď jsem zase šťastná žena. Děkuji mnohokrát, doktore Sunny. Pro všechny, kteří hledají skutečného sesilovače, kontaktujte Dr.Sunny na adrese;[email protected] Můžete také Whatsapp na čísle +2348082943805


user picture
Jana 10. 03. 2024

Právě na mě zkouší to samé. Děkuji za informace.


user picture
Kristýna 3. 04. 2024

Taky to na mě zkoušela, inzerát na MP s vysokoškolskými učebnicemi práva - platba předem na účet, zda je možná balíkovna - odeslala fotku terminálu balíkovny a chce moje kont. údaje. Po dotazu, jestli to jen zkouší, že naletím, už bez odpovědi.


user picture
Hana Laierová 26. 04. 2024

Mě kontaktovala na FB Marketplace pod jménem Karolína Nováková. Velmi rychle reagovala na inzerát na kávovar a že ho chce poslat přes balikovnu. Když jsem napsala, že to je možné, obratem napsala, že stojí u terminálu (poslala screenshot) a potřebuje mé jméno, tel a e-mail. Ta rychlost mi byla divná, proto jsem si vyhledala její telefon a našla tuto stránku. Pak už jsem jí neodepsala. E-mail uvedla [email protected].

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.