Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Jedná se o podvodníka z Marketplace na Fb. Nabízel IPhone XS, za nějakých 3,5 tis. Nechal si zaslat 200 Kč na poštu a pak Vám každý den slibuje, že pošle zítra a zítra atd. Prostě slibotechna, je to sprachsprostý zloděj. Po asi třetím neodeslání jsem ho vyzval, aby vrátil peníze. Odpoví Vám jednou denně, že zítra pošle atd. Záloha odeslána před týdnem, dodnes jsem neviděl ani zboží, ani těch 200, jen sliby. Až se stydím, že je někdo schopen takového cirkusu pro 200 Kč.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
David 15. 06. 2023

Podobná zkušenost, která je popsána výše, nevím co se v pánovi hnulo, že mi poslal 150,- za poštu zpět. Konkrétně šlo o hru Diablo 4 pro PS5. Platba za poštovné poslána předem, následně slíbeno, že bude odesláno. Bohužel jsem tuto stránku objevil až po odeslání peněz, takže jsem si vyžádal číslo balíku, dorazil pouze slib, že bylo odesláno. Peníze dotyčný vrátil s poznámkou ať balík nepřebírám. Samozřejmě nic nepřišlo, následně jsem prošel produktové fotky a jsou zkopírovány z jiného inzerátu z Ebaye. Absolutně nechápu co má tahle komedie znamenat, jestli si pán myslel, že na svých 150,- zapomenu? O peníze jsme nepřišel, ale rozhodně bych tohoto "obchodníka" nic nekupoval. Jeho jednání je víc než podezřelé.


user picture
PetraK 25. 10. 2023

Telefonní kontakt na podvodníka Tomáše Hubáčka 735 072360


user picture
František 25. 10. 2023

Zmíněná první story s Iphonem pak měla pokračování. Pan Hubáček nakonec těch 200Kč zaslal zpět. Proč dělá takové koniny jen těžko říct. Pravděpodobně není zloděj, jen trochu debil.


user picture
Martin 4. 11. 2023

Dobry den, Bohuzel jsem nebyl obezretny,negooglil pred poslanim penez a nechal se tez nachytat. Kupoval jsem nintendo hru za 799Kc. Prubeh byl takovy,ze at poslu jen onech 799 ze postovne hradi na firmu, ze odesila vice baliku naraz, uzto me melo zarazit, nestalo se tak. Penize jsem poslal prevodem a nic nedostal. Na me upozornovani, ze stale nic prichazeli jen vymluvy, ze zitra zitra zitra. Pak jsem chtel penize zpet a ani pres varovani, ze pana nahlasim na PCR zpet penize neposlal. Takze jsem ho na PCR nahlasil a doufam, ze se mu to nascita, ze bude vice lidi jako ja a nahlasi ho rovnez,aby dostal nejaky flastr....


user picture
Martin 9. 11. 2023

Update ke komentu ze dne 4. 11. 2023: Po tom, co jsem panovi oznamil nahlaseni na PCR, mi penize 6.11.2023 vratil.


user picture
King Kong 26. 12. 2023

POZOR ten dobytek Tomáš Hubáček zase okrádá důvěřivce. Tentokrát to zkouší na Facebooku na Marketplace.


user picture
Marcel Kozák 15. 01. 2024

Na marketplace jsem uvěřil inzerátu od pana Tomáše Hubáčka, který nabízel hru na ps 5 za 549kc , kterou jak slíbil zašle po uhrazení částky zásilkovnou. Po týdnu stále sliby, že hru zašle nebo vrátí peníze. Po oznámení, že podám trestní oznámení na tohoto pána zaslána zpráva, že částku zašle zpět, tak uvidíme jestli se tak stane. Každopádně se rád připojím k lidem, které podvedl, aby tak nečinil i nadále.


user picture
Hanka V. 24. 01. 2024

❗❗❗Také se přidávám k podvedeným.Poslala jsem 1400 Kč za hry na Marketplace,asi tak jako vy,co jsem tu četla 😡 Samé sliby a peníze do teď nikde!!! měl na vybranou.. Proto prosím,nenechte to jen tak a pojďme to nahlásit na policii...už je to dost peněz Já to nahlásit 100% jdu ...mámu dvou dětí hajzl okrádat nebude jen tak !!!!❗❗❗


user picture
Marcel Kozák 24. 01. 2024

Tak jsem nakonec podal na pana Tomáše Hubáčka trestní oznámení na policii dne 20.1.2024. Ani po naléhání a slibech částku 549kč , které jsem mu poslal nevrátil. Věřím , že nás podvedených tu bude víc a proto chci apelovat i na ostatní podvedené. Nenechávejte si to pro sebe a běžte to oznámit na policii. Jen tak se dobereme spravedlnosti.


user picture
František Olšina 6. 02. 2024

přidal/a číslo účtu: 2401572391/2010


user picture
Lucie Prusková 22. 03. 2024

Tak p. Hubáček se znova pokusil o podvod a i já přispěla do jeho rozpočtu, sice né žádnou závratnou sumou, ale pěkně se mu to může sbírat po menších částkách a škodí tak poctivým prodejcům a podrývá důvěru těchto bazarů. Škoda, že jsem dříve nenarazila na tuto stránku. I já zaslala peníze 529 Kč (jeho č. ú. 2401572391/2010 na jméno Tomáše Hubáček, tel. 735 072360) a přes neustálé odklady a výmluvy mi nic nebylo odesláno ani vráceny peníze. Inzerát mám vyfocený, byl na bazos.cz a tvářil se, že je z Opavy. Konverzuje přes Whatsapp. Nahlásím i na bazos.cz a dle Google Lens a zadání inzerovaného fota jsem našla, že vkládal i na nazdarbazar.cz a tvářil se, že je z Třebíče. Jméno, číslo účtu i telefon sedí, jen město se mění.


user picture
H. 25. 03. 2024

!!!!kamarád mi ho pomohl naprášit u jeho ženy a její rodiny..peníze nakonec vrátil..(1400).dala jsem i veřejně z jeho fotkou a se vším na FB...to také pomohlo.zkuste to i tak.....asi na rodinu dá...koukám,že je to pořád stejný zmetek... Na Marketplace už neprodává ..aspoň ne pod jeho jménem a účtem FB


user picture
Petr 23. 04. 2024

pomuzete mi H. ? ........nasralo me to zpetne kdyz to ctu a neprestal s tim, roku 2019 sem mu poslal 1150,- , pustil sem to z hlavy (skoro).....kdo da info o jeho poloze, rodine, zene ci kontaktech budu vdecny, mam chut si tam dojet osobne, na policii uz to mam promlcene....diky...... svine jedna...odpliv sem si

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.