Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Chtela bych nahlasit podvod z FB stranky Marketplace. Jednalo se o koupi mob.telefonu znacky Iphone 13 pro Max ve zlate barve s libivou cenou 7000,- Prodavajici zpocatku rychle reagovala,odpovidala,byla velmi akcni,s cenou sla pri rychlem jednani a okamzite platbe jeste niz. Muj sesty smysl bohuzel zafungoval az bylo uz pozde. Platba odeslana behem vikendu,v pondeli rano me byt zbozi odesilane pres zasilkovnu. Nic se samozrejme nedelo,dotycna komunikovala na zpravy mene,i kdyz jeste reagovala. Po natlaku z me strany,jesti mi okamzite nevrati platbu,ze podam TO mi slibila opet na dalsi den,ze penize vrati,ale nejdrive je musi na ucet vlozit. Po mem znovu cekani platba nevracena. Po vyhruzce,ze odchazim podat trestni oznameni doslo k blokaci. Ucet je vedeny na Sabinu Lincerovou,hezka uvodni fotka s ditetem,ale nebude to jedine jmeno. Stalo se mi to poprve v zivote a take po teto zkusenosti i naposled,tak vsichni duverivci opatrne!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Michaela Gregrová 19. 04. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPB-82839-1/PŘ-2023-060214 - Brno, 6719,-


user picture
Jiří Ondroušek 25. 04. 2023

Asi máme společného známého https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=5959

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.