Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Naštěstí jsem nenaletěl a včas odhalil podvod ale dejte si pozor na tento typ podvodu. AMAZON nikdy neposkytoval žádnou ochranu na cizích webech jako je např. Bazoš.cz Toto je znění emailu jako odpovědi na lákavý inzerát... odesilatel: Alor Kamis Sro Nejprve mi dovolte, abych vám řekl, že musíme použít doručení, pro mě žádný jiný způsob, protože moje produkty jsou nyní v opatrování Amazonu (v jejich skladu) připravené za mě vyřídit dopravu a platby obchodníka. Všechny mé produkty jsou odesílány z Amazonu Spojené království. Za druhé: pokud přijmete amazon, zaplatíte amazon za produkt, ne já Amazon pozdrží vaši platbu po dobu 14 dnů (to jsou vaše dny vrácení) v těchto 14 dnech, pokud si to rozmyslíte a budete chtít produkt vrátit, amazon vám vrátí peníze a vrátí můj balíček do těchto 14 dnů. Dodací lhůta je 2 dny, pokud objednáte nyní, balíček obdržíte do 2 dnů To znamená ochranu pro nás oba Nemám své produkty na webu amazon, používám pouze ochranu amazon delivery system. Všechny mé produkty byly zakoupeny od mrtvých společností za extrémně nízké ceny. Veškeré mé zboží má plnou záruku a fakturu. Vše nové a zapečetěné. Cena dopravy je maximálně 10 eur. Nemám zájem o jinou výměnu nabídek nebo jednání Pokud souhlasíte s mými podmínkami, můžete mi poslat dodací adresu a já zaregistruji objednávku na amazon a obdržíte od nich fakturu, pokud nesouhlasíte s mými podmínkami, pak žádný problém, určitě najdete další lepší nabídka
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Marek 12. 07. 2023

Predával bager na bazoši za dosť lacno, preto som mu zo zvedavosti napísal. Toto odpísal: Dobrý deň, áno je stále k dispozícii a áno cena je 3200 euro Bager Takeuchi TB016 sa nachádza v Nemecko. Viac informácií nájdete na webovej stránke našej spoločnosti https://schulze-farmer.de. V prípade, že nemôžete prísť, vieme zabezpečiť doručenie. Asi bude chcieť platbu za dopravu alebo nejakú zálohu predom

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.