Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pokud budete poptávat vstupenky, dejte pozor na tohoto podvodníka. Přikládám telefonní číslo +421950521738 ze kterého vás může kontaktovat. Chce peníze poslat předem (alespoň 20e0 a vstupenky ůdajně sežene. Komunikuje přes WhatsApp, slovensky. Po žádosti o náhled na jednu vstupenku, zaslal fotku podobné vstupenky, ale jiný sektor.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Vendy 16. 05. 2023

Na Facebooku nabízí vstupenky pod jménem Lucia Černajová. Lístky měla na prodej údajně jak ona, tak její kamarádka. Snažila se mě přesvědčit, že když lístky nekoupím hned, tak už mi jen neprodá, protože jede pryč. Dostala jsem kontakt na tu její “kamarádku” a tel. je stejný. Nabízí i spoustu dalších vstupenek ve skupinách pro prodej. I mi najednou dala slevu 100€ :D. Nějakou fotku lístků splašila, ale přes oficiální resale prodat nechtěla, že to prý nejde (to byla blbost). Takže bacha na ní a prověřujte ;)


user picture
Matia 15. 06. 2023

Jedna sa o podvodníka s lístkami, tvári sa ako žena Lucia Černajová, ktorá komunikuje spočiatku úplne normálne, akonáhle osobe prídu peniaze vypne si telefón, prípadne zmaže chat a nekomunikuje. NEPOSIELAT PENIAZE. Už sa rieši hromadné trestné oznámenie/žaloba. Malo by sa jednať o muža, údajne má aj záznam. Napíšte ak aj Vy ste boli obeťou +421 949 191 220

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.