Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Pridal som objektiv na bazossk.Pisal mi Garcia Salvador z Viedne, ze posle platbu cez Scotiabank. Samozrejme adresa Scotiabanky je falosna: [email protected] to PODVOD!!! Neposlal som mu nic.
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Chtěla ode mě koupit šperk, píše anglicky, adresa je: Anne Marie Nordbahnstraße 44/2/16A, 1020 Wien. Výslovně jsem ji upozornila, že chci platbu předem a že neuznám žádné (falešné) bankovní potvrzení o provedené platbě, odsouhlasila mi to a chtěla IBAN a když jsem chtěla celé jméno, napsala, že Anne Marie stačí, že to tak dojde. Dále mi přišlo potvrzení od Scotia Bank o čekající platbě, když zboží odešlu, nahlásím číslo zásilky, peníze mi prý pak budou odeslány. S tímto jsem nesouhlasila a ona mi vyhrožuje právním stíháním, že její banka proti mě zahájí právní kroky, také jsem dostala e-mail od "její banky", kde mi vyhrožují právními kroky a sankcemi.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Nikola Burgerová 20. 09. 2021

Podvod 633


user picture
Michal 29. 09. 2021

Dekuji za upozorneni, me tato svine kontaktovala vcera. Je po obchodu...


user picture
Veronika 29. 09. 2021

Podvod Pridala som na bazossk svadobne saty Ozvala sa Garcia Salvador a takisto chcela platbu cez scotiabank Garcia Salvador Nordbahnstrasse 44 2 16A 1020 Wien 436769765322


user picture
grut 4. 10. 2021

přidal/a telefonní číslo: +436769765322, email: [email protected]


user picture
grut 4. 10. 2021

přidal/a variabilní symbol: Pridal som objektiv na bazossk.Pisal mi Garcia Salvador z Viedne, ze posle platbu cez Scotiabank. Samozrejme adresa Scotiabanky je falosna: [email protected] to PODVOD!!! Neposlal som mu nic., telefonní číslo: +436769765322, email: [email protected]


user picture
Hroch 5. 11. 2021

Tento týden pokus o vylákání videokamery inzerované na bazoši. Stále stejný vzorec, banka Scotiabank, verifikační e-mail v doméně aol. Nové falešné jméno je Andreas Maurer, e-mail [email protected]. Po tomto pokusu si ho ale nejspíš změní.


user picture
Šárka 11. 03. 2024

Dotyčný to zkouší stále, mě dnes kontaktoval přes Bazoš pod jménem Rey Chavira. Díky upozorněním zde jsem to utnula včas. díky za to.


user picture
Daniel Štěcha 21. 03. 2024

Mě napsal pod jménem Holov Veckis - [email protected]. Díky této stránce jsem to utnul včas. Taktéž verifikační email s platbou, takže pozor!


user picture
Martin Š. 26. 03. 2024

přidal/a email: [email protected]


user picture
Anita P. 8. 04. 2024

Tiez som sa stala obetou podvodu. Na bazosi ma kontaktovala osoba menom Maria Alexandra <[email protected]> Pisala ze peniaze posle az po preukazani potvrdenia o odoslani. Nasledne ziadala aby som jej poslala cez paypal peniaze. Vraj az tak vie poslat celkovu ciastku za svadobne saty. Chcem sa Vas spytat, je tu moznost aby sa zasielka vratila, alebo tresne oznamenie? Dakujem


user picture
Alex 19. 04. 2024

Ešte dobre, že som si googlila adresu. Teraz táto osoba vystupuje pod menom Jaroslav David, mail [email protected]. Komunikuje v poriadku, takže na prvý pohľad nič podozrivé. Tiež chcel aktuálne fotky a IBAN. Zatiaľ sa neozval naspäť, ale je jasné, že komunikáciu utnem. Takže pozor, zjavne skúša stále a stále pod novými menami.


user picture
Milan 19. 04. 2024

Kontaktoval mě Jaroslav David, že má zájem o knihu co nabízím. Chtěl zaslat aktuální foto. Následně emailem s gram. chybami, že bude chtít zaslat českou poštou na adresu Nordbahnstrasse 44 2 16A 1020 Wien. Takže stejný případ. Používá email [email protected]. Email psán slovensky.


user picture
Roman 20. 04. 2024

Mňa kontaktoval pod menom Roberto Jabbour. Tá istá adresa vo Viedni. Mám zistiť cenu dopravy cez Slovenskú poštu a poslať mu IBAN. Najprv písal česky, potom slovensky. Ten istý podvodník s iným menom


user picture
Dan 22. 04. 2024

20-22.4. 2024 Ozval se na muj inzerat. Psal udajne z Vidne - podle adresy doruceni zbozi (Nordbahnstraße 44/2 16a, 1020 Viedeň, Rakúsko), komunikoval slovensky. Uvedl jen E-mail, telefon pro dopravce ani po opakovane vyzve neuvedl. Chtel koupit soubor knih. Chtel je nejdrive znovu nafotit.....pak chtel info o doprave. V momente, kdy mel platit na mnou uvedeny ucet mi prisel E-mail z teto adresy: [email protected], na ktery jsem mel odpovedet, abych platbu obdrzel. To jsem odmitnul.......znovu mi napsal, ze bez toho penize nedostanu.....to uz se mi velmi intenzivne rozsvitilo cervene svetelko.....podival jsem se na internet, kde nasel tuto stranku podle uvedene adresy, na kterou jsem mel knihy odeslat. S touto informaci jsem ho konfrontoval, uz se neozval. Pro jistotu jsem informoval také banku.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.