Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Inzerát 169303167: Pánské krosové kolo LEADER FOX Daft > Prodám pánské krosové kolo LEADER FOX Daft model 2017, barva šedo/oranžová, hliníkový rám 19“, kola 28“, odpružená přední vidlice, 3x8 rychlostí. > Kolo má doplněný stojánek, blatníky, zadní nosič, košík na lahev a bezdrátový cyklopočítač SIGMA BC 7.16 ATS. > Osobní odběr Kosmonosy. > > Cena: 4 000 Dne 24.05.2023 v 11:21 [email protected] napsal(a): > Dobrý den😊 Jsem připravena koupit. > Pro mě je nejvhodnější doručení. Vyhovovalo by vám? > Mohu zaplatit celou částku předem a zaplatit za dopravu. Peníze vám přijdou na účet a kurýr přijede v čase, který vám vyhovuje, nemusíte dělat vůbec nic. Pokud souhlasíte, napište prosím svou adresu a tel. číslo. > > S pozdravem, Nadiya Hrytsyuk > > [email protected] - Email byl odeslan ze serveru Bazos.cz. Dobrý den, Zaplatila jsem online. Naskenujte QR pro potvrzení obchodu a dostanete peníze. Jakmile budou peníze na Vašem účtu, kurýr Vám zavolá a domluví si s Vámi vhodný čas schůzky 👍Za doručení jsem zaplatila. QR kód je platný pouze 10 hodin, pokud peníze nedostanete včas, napište mi a já Vám to znovu potvrdím. Děkuji za prodej❤️
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Róbert Hubinák 26. 06. 2023

Bazos.cz - odpoved na inzerat 170593337 - Baterie EB-BG903BBE pro Samsung Galaxy S5 / S5 NEO Dobrý den, Jsem připravena koupit. Pro mě je nejvhodnější doručení. Mohu zaplatit celou částku předem a zaplatit za dopravu. Peníze vám přijdou na účet a kurýr přijede v čase, který vám vyhovuje, nemusíte dělat vůbec nic. Pokud souhlasíte, napište prosím svou adresu a tel. číslo Re: Bazos.cz - odpoved na inzerat 170593337 - Baterie EB-BG903BBE pro Samsung Galaxy S5 / S5 NEO Dobrý den Děkuji za odpověď. Ozvu se vám za 3-4 hodiny, až budu doma. Prosím, rezervujte pro mě Pak přijel mail z Balíkovna.cz, ale z adresy [email protected] Potvrzení o prodeji je vyžadováno Kupující zboží zarezervoval a zaplatil, abyste obdrželi peníze za zboží, musíte kliknout na tlačítko "Klikněte zde".


user picture
Róbert Hubinák 26. 06. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Róbert Hubinák 26. 06. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Róbert Hubinák 26. 06. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Jolana 31. 07. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Tereza 1. 08. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
martina 2. 08. 2023

[email protected] Dobrý den, Jsem připravena koupit. Pro mě je nejvhodnější doručení. Mohu zaplatit celou částku předem a zaplatit za dopravu. Peníze vám přijdou na účet a kurýr (Balikovna) přijede v čase, který vám vyhovuje, nemusíte dělat vůbec nic. Pokud souhlasíte, napište prosím svou adresu a tel. číslo S pozdravem, Nadiya Hrytsyuk


user picture
Tibor 2. 08. 2023

...je to prostě pracovitá včelička - podveden jsem nebyl, ale zkouší to vytrvale již několikátou výměnou v mailu: [email protected] - toto byl první kontakt [email protected] Dobrý den, Jsem připravena koupit. Pro mě je nejvhodnější doručení. Mohu zaplatit celou částku předem a zaplatit za dopravu. Peníze vám přijdou na účet a kurýr (Balikovna) přijede v čase, který vám vyhovuje, nemusíte dělat vůbec nic. Pokud souhlasíte, napište prosím svou adresu a tel. číslo S pozdravem, Nadiya Hrytsyuk


user picture
mirda 2. 08. 2023

[email protected] Dobrý den, Jsem připravena koupit. Pro mě je nejvhodnější doručení. Mohu zaplatit celou částku předem a zaplatit za dopravu. Peníze vám přijdou na účet a kurýr (Balikovna) přijede v čase, který vám vyhovuje, nemusíte dělat vůbec nic. Pokud souhlasíte, napište prosím svou adresu a tel. číslo S pozdravem, Nadiya Hrytsyuk [email protected] - Email byl odeslan ze serveru Bazos.cz.


user picture
mirda 2. 08. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Josef 4. 08. 2023

Komunikace mi prisla podzrela, pak jsem narazil na toto vlakno. Pouzite maily: [email protected], [email protected] Dobrý den, Chci zajistit odvoz. Vyhovovalo by vám? Zaplatím celou cenu předem a zaplatím za doručení. (peníze přijdou na účet předem a stěhováci pak přijedou k vám domů, nemusíte nic dělat).Pokud souhlasíte, pošlete mi prosím svou adresu a tel. číslo. S pozdravem, Nadiya Hrytsyuk Promiňte, ale nemohu telefonovat. Nedávno jsem přijela z Ukrajiny a zatím neumím česky. Používám překladač Google. Můžeme se zde domluvit? Ano, je to tak. Napište mi prosím svou adresu a kontaktní údaje, budu to moci udělat za 3-4 hodiny, až přijdu domů (v práci nemám přístup do internetového bankovnictví na notebooku). Díky


user picture
Mirek 4. 08. 2023

Zdenka Kosíková <[email protected]> To same :(


user picture
Filip 29. 02. 2024

Bydlím v Jablunkově, ale jsem si 100% jistá, že koupím. Můžete poslat do Balikovny? Napište své jméno, telefonní číslo, e-mail a číslo účtu. Zaplatím předem. Samozřejmě zaplatím za doručení P.S. Promiňte, ale nemohu telefonovat. Nedávno jsem přijela z Ukrajiny a zatím neumím česky. Používám překladač Google. Můžeme se zde domluvit?


user picture
Filip 29. 02. 2024

přidal/a email: [email protected]


user picture
Honza 5. 03. 2024

[email protected] odpověď na inzerát: Chci zajistit odvoz. Vyhovovalo by vám? Zaplatím celou cenu předem a zaplatím za doručení. (peníze přijdou na účet předem a stěhováci pak přijedou k vám domů, nemusíte nic dělat).Pokud souhlasíte, pošlete mi prosím svou adresu a tel. číslo.


user picture
Dagmar 5. 03. 2024

Komunikace probíhala takto. Dobrý den, jsem připravena ke koupi. Prosím, napište mi, jestli je to stále aktuální [email protected] - Email byl odeslan ze serveru Bazos.cz. Já: Dobrý den, BioBeam je k dispozici. Budete jej chtít poslat, nebo si přijedete osobně? Nadiya Hrytsyuk: Skvele😊 Jsem z Jablunkova, ale jsem si 100% jistá nákupem. Můžete poslat do Balikovny? Napište své jméno, telefonní číslo, e-mail a číslo účtu. Zaplatím předem Já: Pošlu jedině na dobírku. Děkuji za pochopení. Zatím se neozvala a asi neozve....

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.