Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Kupoval jsem Lego rebel combat frigate 75158 za cenu 3800kč osoba chtěla pouze poloviny platbu předem a polovinu na dobírku, osoba měla i více podobných inzerátů, souhlasila o zaplacení částky 2000 kč předem, po té co byli odeslány peníze , je email nedostupný a všechny inzeráty byli smazány.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petr Novák 6. 06. 2023

20. května jsem mu ve své naivitě nalítl taky. Chtěl jsem neteři koupit dárek. Vystupoval pod jménem Lukáš Burešek. Stálo mě to "pouze" 2 tisíce - zatím jsem neřešil přes polici, řešil jsem svatbu, ale teď na to mám relativně čas. Pokud bychom se přihlásili společně, tak už je to nad 5 tisíc a policie už by to snad měla řešit opravdově a bohužel se obávám, že podvedených bude více - dnes, tj 6. června, sem jeho inzeráty opět viděl na Marketplace.


user picture
Radka 6. 06. 2023

My už policii nahlásili. Potřebujeme, aby se škoda dostala na 10000,- Kč, Poté jde o trestný čin, banka policii sdělí majitele účtu a pak už je to snadné.


user picture
Petr Novák 6. 06. 2023

Ano, nejsem příliš znalý dalšího postupu, ale info jak postupovat již mám. Dotyčného tedy právě nahlašuji Policii ČR.


user picture
LacoS 9. 08. 2023

Toto meno sa vyskytuje aj v pri tychto podvodoch: https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=6873 Mozno nemaju nic spolocne, neviem. Kazdopadne oklamal viacerych ludi vratane mna, s rovnakym inzeratom (predaj procesora i9 9900K). ked sa jedna o toho isteho cloveka, tak suma podvodu urcite prekracuje 10 tis czk.


user picture
Marek 15. 08. 2023

Zdravím taky jsem mu poslal naštestí jenom 300 kč ,byl pod jménem Dalibor Sagan předával ps4 a chtěl zálohu a zbytek na dobírku.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.