Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Vystupuje pod jménem Tess Borocká ( Vsetín ) , odesílá přes jméno David Kábrt , prodávají nefunkční nebo jinak poškozené zboží. Odmítají vrátit peníze, navádí k oklamání jiných kupujích ( “prodání nefunkčních věcí někomu jinému”) , vinu poškozeného zboží svádí automaticky na kupujícího. Podvodné chování, i jednání.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 8. 06. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Tereza Borocká k bankovnímu účtu: 115-1523370267/0100


user picture
Tereza Borocká 10. 12. 2023

Žádám admina o smazání nepravdivých údajů které tu udává paní Anna Kan. Mám celou konverzaci k doložení že se nejedná o pravdu. Paní napsala 3tydny po vyzvednutí zboží přesněji Spyro na PS3 že je hra nefunkční a že sem ji poslala nefunkční zboží, po mém návrhu že vrátí peníze a já ji hru skrz zásilkovny NEMĚLA ZÁJEM. Hlavně napsala až po 3 týdnech..?! Hra byla poslána jako zcela funkční, nic víc k tomu asi nemám co dodat. Můžu taky doložit svůj účet na vintedu kde mám 181 pozitivních recenzí. Děkuji


user picture
Anna Kan 10. 12. 2023

Konverzace k doložení - paní doslova nabádá k “prodeji nefunkční věci někomu dalšímu”, zboží bylo testováno na pobočce výdejny herních nosičů - doloženo jako poškozené / nedunkční. Paní odmítla peníze vrátit za zaslání zpět (pravděp. věděla o poškození), osobní setkání odmítnuto.


user picture
Tereza Borocká 10. 12. 2023

Paní zřejmě neumí číst v konverzaci jasně napsáno že vrátím peníze a ona mě hru skrz zasilkovnu a to odmítla, já se osobně nemám čas stýkat jelikož mám malou dceru. Každopádně nabídku i tak odmítla tak nevím na co si stále stěžuje nebo co se tím snaží dokázat. Nenabadala sem k prodeji někomu dalšímu, psala sem že nám fungovala bez problémů a tedy bude i někomu jinému, těžko říct co paní s hrou udělala po 3 týdnech, tady to zavání průserem že hru si poškodila sama. Kdyby byla nefunkční, mohla se ozvat hned při vyzvednutí zásilky a to neudělala jen psala x výmluv. Já vše prodané hry vždy otestovala a vím co prodávám, mám x konverzací s kupci kteří neměli sebemenší problém. Paní tohleto je šíření nepravdivých informací + sem dáváte mé osobní údaje i přítele bez mého svolení. Žádost je směřována na pána admina nikoliv na vás, s takovou osobou nechci již mít nic společného.


user picture
Anna Kan 10. 12. 2023

Nevím, co tady obhajujete. Byl oznámen podvod, který je nahlášen a současně varování pro všechny kupující. Vše bylo sepsáno. Peníze jste nabídla vrátit pouze pokud “pošlu zboží zpět a hra bude fungovat”. Mám screen celé konverzace k doložení. Osobně - zamítnuto. Pokud Vám nyní někdo nechce kvůli tomuto podvodu zaplatit předem, naprosto v pořádku. Alespoň nebude podveden nikdo další.


user picture
Tereza Borocká 10. 12. 2023

Jak sem již psala žádost je směřována Adminovi nikoliv vám . Jinak ano samozřejmě nevidím důvod vracet peníze pokud by bylo zboží vámi poškozeno, to by vám nevrátil peníze ani obchod. Nebojte mám další dva zájemce kteří mi plně důvěřují a po obdržení her sem s nimi již domluvená že napíšou vlastní zkušenost přímo sem ať už dobrou nebo špatnou, můžete si pak přečíst. Já tohle již beru za uzavřené, domluva tehdy neproběhla tak není již co řešit ani teď. To jak se rozhodne admin už závisí čistě na něm. Mějte se


user picture
Michael Šebek 11. 12. 2023

Zdravím. S paní na kterou bylo vzneseno obviněni jsem několikrát v minulosti mel tu čest obchodovat a vždy byla domluva perfektní a zboží došlo v naprostém pořádku. Sám pracuji na reklamačním a zákaznické podpoře. Pokud jste zboží přebrala, a nefunkčnost byla nahlášena až po 3 týdnech, tak se dá obvinění považovat za bezpředmětné, funkčnost si máte vyzkoušet hned po převzetí. Na dobrý slovo vám peníze nikdo nevrátí. Pokud Vám prodávající nabídla vrácení peněz za vrácenou hru pres Zásilkovnu, nevidím v tom problém. Pokud hra před odesláním fungovala a Vám pak ne, je to sice tvrzení proti tvrzeni, ale s balíčkem či zbožím se během 3 týdnu od převzetí mohlo manipulovat jakkoliv a nyní z vaší strany to nelze nijak dokázat. Je také možné, ze došlo k chybě z vaší strany a nemusí být nutně chyba u CD, ale u konzole. Počítám že paní prodávající si zboží před odesláním vyfotila, na vaší straně jako poškozené bych se tedy nebál zaslat zboží zpět. Pokud bude shledána chyba (poškrabané cd atd.) a zboží bylo vámi nebo dopravcem poškozené, osobně bych Vám zboží vrátil zpět bez nároku na peníze. Poškozené zboží se také může u dopravce reklamovat, ale ne tři týdny po převzetí, ani obchodní inspekce se tomu věnovat nebude. Tady to spíše vidim jako hloupý pokus o zastrašení po koupeni špatného zboží. Jinak nákup od pani Borocké doporučit mohu, určitě jsem nenakoupil naposledy.


user picture
[email protected] 11. 12. 2023

Tady je zřejmé jak krásně je propojen podvod - lež. O celé záležitosti nic nevíte, máte jen informace z toho, co Vám bylo řečeno. V pravdu hovoří pouze důkazy, které určují pravdivost informací. A p. Borocká, nabádat lidi k psaní “falešně pozitivních komentářů” je nejubožejší skutečně taktika. Kdybyste tolik iniciativy raději projevila ve vyřešení problému před rokem, kdy problém vznikl. Nyní už je pozdě k obhajobě. K podvodu již došlo.


user picture
Tereza Borocká 11. 12. 2023

Když to tak musím napsat, chápu že vás to sere mimo jiné já pána nenabádám k tomu aby mi psal pozitivní komentáře 🙂 takže ubohá jste tu akorát tak vy když o tom nic nevíte a komentujete to stále dokola to samé, já psala adminovi nikoliv vám tak prosím když už nemáte žádnou novinku tak sem už nepište 🙃. Mimo jiné rok to není za prvé a za druhé nabídku jste měla a tu jste odmítla což není už můj problém. Konverzaci s kupujícími s kterými se neznám a šlo jen o koupi her mám uloženou a nemám problém doložit, nemám s nikým nic domluvené jak vy tady tvrdíte aby mi psal pozitivní komentáře. A hlavně proč se k tomu vyjadřuji až teď, je proto, že mě na tento web s vaším nahlášením upozornil nový kupující, který i přesto všechno se se mnou domluvil a hry zakoupil, takže až mu dorazí, sám se nabídl že tu napíše svoji zkušenost. Tímto to beru s vámi za ukončené a nebudu vám již na vaše komentáře odpovídat.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.