Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
BAZOŠ "Paní Michaela" odepsala na můj inzerát, všechno co napsala bylo jednoznačně podezřelé, ptala jsem se jí na otázky ohledně předání, nikdy neodpověděla na mojí otázku, pouze chtěla at sdělím svůj mail pro komunikaci s DPD, zde její zprávy : Dobrý den váš inzerát ještě aktuální?, Stav je dobrý? Jsem z Hořice, mohu si objednat kurýrní službu Dpd " Platbu obdržíte před odesláním. Vyhovuje vám to?☺️ Kurýr ji sám naloží a zabalí DPD je velmi jednoduché: zaplatím za doručení a zboží, vy musíte dostat peníze na svůj účet prostřednictvím DPD a potvrdit doručení, jakmile jsou peníze na vašem účtu, kurýr vás kontaktuje a vyzvedne zboží podle vašeho přání. Takto to funguje, Pokud souhlasíte, zašlete své telefonní číslo a e-mailovou adresu pro zpracování společností DPD. = Toto byly všechny zprávy které mi napsala, samozřejmě že ani jednou neodpověděla na mé otázky. JASNÝ PODVOD!!!! dávejte si na ní pozor!! Našla jsme ji zde pod jménem MICHAELA TAZLEROVA , už ji někdo jiný nahlásil, ale na jinou emailovou adresu. Podvodník to očividně nevzdává a zakládá si nové adresy, POZOR NA TO!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.