Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Jsem z Hořice, mohu si objednat kurýrní službu Dpd " Platbu obdržíte před odesláním. Vyhovuje vám to?☺️☺️☺️ On Tue, 13 Jun 2023 at 17:10, PAVEL STROPEK <[email protected]> wrote: dobrý den,zatím ano.nijak poškozené není ,bylo udržované(jsou tam nějaké škábance)převáželo se i vlakem,2 roky je už nepoužívané.je sundaný nosič tak jsou v blatníku dirky -------- Původní zpráva ------- Od: t.e.sarovamiroslava94. <@gmail.com> Komu: [email protected] Předmět: Bazos.cz - odpoved na inzerat 170218526 - trekove kolo damske Datum: 13.06.2023 17:34 Dobrý den váš inzerát ještě aktuální? opět jen komunikace a pak jsem to ukončil jasný pokus o podvod
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.