Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pan píše, že je z Hradce Králové z tohoto a dalšího čísla. Chtěl koupit monitor dechu. Že vše vyřešíme přes zásilkovnu. Poslal odkaz kde si mam vyzvednout peníze. V odkazu se ale měli zadávat všechny údaje z platební karty. Volala jsem na zásilkovnu a bylo mi řečeno, že se jedná o podvod u nich se vše řeší v aplikaci kde si vy vyplníte číslo karty a číslo účtu ale určitě ne v žádném odkazu, paní mi řekla že pak by pan chtěl ještě další údaje jako adresu bydliště a podobně. Holky dávejte si pozor prvně napíše jako pan na whatsapp a pak píše jako paní s fotkou ženy pod jménem Lucie Křížová. Asi mu není trapně okrádat ženy na mateřské.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Martina 25. 09. 2021

Diky moc ze jste to sem napsala Me se dotycna osoba ozvala vcera pres WhatsApp jen foto blondyny beze jmena zaslani do Hradce Kralove Poslala nejaky nahled sluzby Zasilkovny ktera na webu neni i grafika je jina nez oficialni tak se mi to prestalo pozdavat a rekla jsem si ze zkusim zadat do vyhledavacu ten mobil jestli mi to neco nenajde a vyplivlo mi to Vas prispevek Tak diky ze s touto osobou neprijdu o penize a nebudu s ni dal ztracet ani cas Omluva za diakritiku tecky ani carky mi system nechce v komentari chroustnout


user picture
Zuzana 26. 09. 2021

přidal/a telefonní číslo: +421940737501


user picture
Zuzana 26. 09. 2021

Mám podobnou zkušenost. Oslovení přes whatsapp na zboží inzerovane na bazoši. Následně požadavek zaslání přes kuryra zásilkovny a odkaz na jejich falešné stránky s nutností zadat údaje karty k vyzvednutí peněz. Hnusný podvod.


user picture
Pavlína 27. 09. 2021

Já také moc děkuji. Mám úplně stejnou zkušenost.


user picture
Zuzana 28. 09. 2021

Ano, I mně se dnes tento podvodnik ozval přes WhatsApp. Stejný pokus poslat zboží přes kuryra Zásilkovny. Odrazilo mě i to, že chce poslat zboží do vedlejší vesnice a není si schopný pro to přijet sám.


user picture
Jiří 3. 10. 2021

Také jsem se setkal s tímto podvodníkem při prodeji golfového kočárku. Služba se mi hned nepozdávala a internetové stránky vypadají úplně jinak. Dle WhatsAppu se jedná o podnikatelský účet. Pár lidí již podalo trestné oznámení, připojím se k nim, i když jsem nebyl okraden. Doufám, že ho PČR rychle najde.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.