Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Zdravim..tak opět jsem uvízl v síti jednoho z techto degenerátů..Inzerovaj jsem na Bazos koupi tapeců na octavii... Tenhle hajzl se ozval..poslal mi fotky..které si stahl..a nabidl mi 4 ks tapecu do všech dveří..Samozřejmě bez poštovného nechtel odeslat..Tak jsem lehčí o 4 kila..No jsem vůl. Ale neboj se ty špino... oznamit tě pujdu..aspon at se ti to naskládá ,a pak pujdeš kam patříš ty parchante!! Za necelou hodinu.. mne telefonicky kontaktoval další degenerát..a pro změnu chtel uhradit vše dopredu ..tedy 7000kč...Pořád vyzvídal jakou mám banku.. a ze mám provést okamžitou platbu...Další zlodějský zmrd pod tel číslem..608378587..Dal mi asi po třech hodinach cisl ůctu..312332389/0300... Tomuhle praseti jsem už nic neposlal..Tak bacha na tyhle zkurvence !!! Jediné řešení je tem špinavcům co chteji peníze dopředu nic neplatit..i tak je velke riziko že i na dobírku mohou poslat něco jineho..nebo vubec nic..ale to už je pro ty špinavce náročnější..tak to zkouší takto.. PS.. nedá se podle cis ůctu najít jeho majitel??
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 19. 06. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Daniel Alexander Lab k bankovnímu účtu: 2521652003/5500


user picture
Admin 19. 06. 2023

Tady je cele jmeno a par podvedenych. https://podvodnabazaru.cz/search/?search=Labaj


user picture
Jan 19. 06. 2023

Dekuji za odhaleni darebaka..zitra jdu na policii..uz jsem telefonicky domluven..PS..Tenhle lidsky odpad ktery sam nepracuje a nevydelava si penize poctive..je třeba chytat jak prašive psy..s verejne ěm odpornym zrůdám sekat ruce pro výstrahu dalšim potencionalni zlodejum...fuj..sebranka špinava..odporná🐖

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.