Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pán pod jménem Karel Janeček zveřejnil inzerát 30.6.2023 o prodeji čtyřkolky , údajně nepoužité,vystavované ve firmě za cenu 76.000,-. Po telefonickém kontaktu odeslal email a podepsal se jako David Marcinov, vedoucí objednávek, firmu neuvedl, na adrese Jablonec Nad Nisou, Želivského ul. 5158. Požadoval zaslání zálohy na přepravu expresní kurýrní službou následující den. Platbu vyžadoval okamžitou převodem. Bylo doručeno potvrzení o převzetí zásilky k přepravě, včetně čísla přepravované zakázky ke sledování. Následující dny nedoručeno z důvodů, že přepravní společnost nemůže doručovat zásilky s dobírkou nad 35.000,-. Oznámil, že je zásilka umístěna z tohoto důvodu na depu přepravní společnosti,pro doručení je nutné doplatit další částku, aby dobírka byla následující den opět doručena. Po odmítnutí dalších plateb byl arogantní,odmítá osobní převzetí - proto nabídky doručení expresní službou. Na urgence o vrácení zaslaných finančních prostředků nereaguje, telefony nezvedá. Případ nahlášen na policii. Komunikuje z telefonních čísel 733297514 , 737663061, 777893257, 733298034
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
David Marcinov 8. 02. 2024

Dobrý den, jmenuji se David Marcinov a evidentně někdo zneužil moje jméno. Jinak ostatní údaje nesedí a moje nejsou. Dnes jsem byl kontaktován Policií ČR, následně jsem "vygooglil" tento příspěvek. Nikdy jsem žádnou čtyřkolku nevlastnil, nekupoval ani neprodával. Žádných podvodů jsem se nikdy nedopouštěl a nerad bych, abych byl s jakýmkoliv nekalým jednáním spojován. Předem děkuji. S přáním hezkého dne Ing. David Marcinov

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.