Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Ahojte, přicházím se špatnou recenzí na ,,Bazarek u Anetky", ktery provozuji 2 sestry: Aneta Bendikova Jiricna a Klaskova Martina. Presne jmeno fb stranky(skupiny) uz nemuzu napsat, protoze si me blokly. C. Uctu: 1502254013/3030. Objednane zbozi jsem s postou zaplatila 24. 5., 5.6.balik vyzvedla. Bohuzel uz to bylo s problemem - poslali mi to na balikovnu, kdyz jsem jim jasne napsala adresu zasilkovny a poslali to na postu, kde mame fronty, uz to me trochu nastvalo, ale spis to jejich jednani, ze oni prece nemuzou vedet, jak to vypada na nasi poste %). Hlavni problem jsem se dovedela hned po rozbaleni veci. Chybelo cca pulka objednanych polozek a resila jsem i nejake reklamace z tech 6 veci, co mi dorazily. To se mnou pani domluvily, ale bylo to zvlastni. Jedna se zacala vymlouvat na druhou, ze jedna funguje na fb a 2. posila baliky, atd. Takze jsem se musela pidit a nahanet obe, aby se se mnou nekdo vubec bavil. Zbytek veci, co mi zapomnely poslat, tak doted nemam. Pani mi neodepisovaly, az kdyz jsem napsala verejny komentar na jejich nove vklady, tak mi zacly na zpravy reagovat. Mely mi na vlastni naklady zbytek veci poslat, avsak nic se nedelo. Hlavneze vklady novych hader porad davaly, takze ocividne na fb i na strance byly aktivni. Tak jsem v PO 17.7. Opet napsala koment na novy vklad, aby se mi pani uz ozvaly a konecne to se mnou doresily. Na prosbu, jestli uz to muzou uzavrit (SKORO 2 MESICE PO ZAPLACENI OBJEDNAVKY), reagovaly tak, ze si me blokly jal na tom jejich fb bazarku tak i ze skupin.chatu. Napsala jsem jim, ze je to posledni kontaktovani z me strany, ze to jinak budu resit uz jinak ( cti: dam spatne recenze), na to me pani zacala bombardovat zpravama, ze ji nemam vyhrozovat a ze nevim, s kym mam tu cest a ze jsem hodne mala... 🙈 To, ze si me blokly, mi vubec nevadi. Z tech veci, co nahravali do alb bylo z 90% opravdu hadry na podlahu, ale to je jejich vec, at si prodavaji, co chteji. Sice ty veci tam stoji par kacek, ale kdyz Vas okradou, uz to tak levny neni, ze... Ale ten jejich pristup a ze si dovoli takto jednat se zakaznici po tom, co uplne zkazily hned u 1.objednavky snad vse, co se dalo a jeste jsou agresivní a mysli si, ze blokem vse vyresi. No penize ani zbozi uz zcela jiste neuvidim, ale aspon muzu upozornit ostatni, ze tyto 2 damy okradaji maminky na RD a maji nekale podnikani a navic jejich pristup nema obdoby. Tak POZOR! ‼️
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 21. 07. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Stanislava Jiřičná k bankovnímu účtu: 1502254013/3030

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.