Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Inzerát na procesor Ryzen 7 5700X jsem našel na bazos.cz. Prodával jen ten procesor a žádné hodnocení jsem u prodejce nenašel. Na telefon pod inzerátem jsem se nedovolal a tak jsem psal maily. Prodejce nabízel, že funkčnost procesoru může předvést u mě doma nebo že můžu přijet na jeho bydliště u Znojma. To bylo pro mě příliš daleko a tak jsem navrhnul, že zaplatím dopředu na účet a že mi to pošle zásilkovnou. Na prodej nespichal a ještě říkal, že počká přes víkend, jestli si jej někdo vyzvedne osobně, aby to měl bez práce. Po víkendu v pondělí se ozval, že jestli teda mám ještě zájem. Já řekl, že ano a ať pošle číslo účtu. Číslo účtu poslal, já zaplatil a pak už poslal jediný mail, že už ho má zabalený a že ho pošle. Od té doby na mailu nereaguje a tel. číslo je zrušené.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.