Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodník bc. Lucie Floresová, která se snaží vylákat platbu předem za telefon. Vystupuje celkem seriózně a dodává falešné faktury, kopii občanky a potvrzení o vlastnictví účtu. tel:70594551 email: [email protected] email: [email protected] viz. Já jsem z Českého Krumlova a preferuji osobní odběr. V případě zájmu bych neměla problém Vám poslat foto přední strany mého občanského průkazu jako důkaz, že skutečně komunikujete s pí. Floresovou, která je též dle fakturu kupujícím. Nemusíte mít obavy. Jsem slušný a pracující člověk, který je o trestný čin na krku opravdu nestojí. K obchodu bych připravila samozřejmě kupní smlouvu, kterou bychom podepsali. Děkuji za odpověď. L.F.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jakub 25. 07. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Admin 25. 07. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Kateřina Tomášková k bankovnímu účtu: 2673573013/3030


user picture
AL 26. 07. 2023

Patřím bohužel mezi podvedené. Jak mám prosím v součinnosti s Vámi postupovat?


user picture
A 26. 07. 2023

Zjevně souvislost s lednovým nahlášením: https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=4535 (jedna z e-mailových adres je stejná). Netušíte, jak to tehdy dopadlo? Je fascinující, že se případ opakuje po půl roce...


user picture
DA 26. 07. 2023

To samé zde pod jménem Vaňková, stejný telefon: https://mobil.bazos.cz/inzerat/171872584/iphone-13-128gb-midnight-v-zaruce.php "iPhone 13 128gb midnight v skvělém stavu (jako nový). Telefon je ve stavu nového kusu. Vždy jsem ho nosila v krytu s ochranným sklíčkem. Žádné oděrky ani škrábance! iCloud je odhlášený. Vše je plně funkční a je stále v záruce do 09/2024, takže 14 měsíců. Velmi zachovalý! Opravdu jako nový, ale to uvidíte sami na místě nebo viz foto. CENA JE PEVNÁ! Při převzetí je možné tel odzkoušet. - Vyšší Brod, Č.K. nebo České Budějovice."

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.