Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Máma objednala boty ze stránky Haotee. Platila na dobírku 2000 Kč a přivezli DPD. Jednalo se o boty Nike a Audi. Panské a dámské přišly nějaké čínské hnusy. Samozdrejmě na e-maily nepodepisují. A uvnitř krabice jen odkaz na tento e- mail.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:

Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Daniel 2. 08. 2023

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: Dolní Poříčí 32 - Strakonice, 1100,-


user picture
Daniel 2. 08. 2023

Toto jsem jim napsal: Vy hajzlové to se vám to vydělává co když lidí okrádáte o peníze, měli by jste se stydět svině hnusný. ---------- Původní e-mail ---------- Od: eshop Agent <[email protected]> Komu: [email protected] Datum: 02.08.2023 13:02:41 Předmět: Re: Stížnost Původní zpráva: Dear customer, This is an automatic reply email! This email is only used to collect the package information that needs after-sales service. The package information that needs after-sales treatment will be sent to the corresponding online merchants, who will contact you and provide after-sales service through the mailbox you left when purchasing goods. Please provide the waybill number of the package. The waybill number is on the label outside the package. You can also take the label photo directly and send it to us. If you have not received the package or have rejected the package, please do not send an email. You can contact the online merchant directly. If you have provided the above information, please ignore this email and wait patiently for the merchant to contact you. Thank you! Drogi klienci, To automatyczna odpowiedź! Ta wiadomość e-mail jest wykorzystywana wyłącznie do zbierania informacji o pakiecie, które wymagają obsługi posprzedażnej. Informacje o pakiecie, które wymagają obsługi posprzedażnej zostaną przesłane do odpowiednich sprzedawców internetowych, którzy skontaktują się z Tobą i zapewnią obsługę posprzedażną za pośrednictwem skrzynki pocztowej, którą zostawiłeś podczas zakupu towaru. Proszę podać numer listu przewozowego paczki. Numer listu przewozowego znajduje się na etykiecie poza opakowaniem. Możesz również zrobić zdjęcie etykiety bezpośrednio i wysłać je do nas. Jeśli nie otrzymałeś paczki lub odrzuciłeś paczkę, nie wysyłaj wiadomości e-mail. Możesz skontaktować się bezpośrednio z handlowcem internetowym. Jeśli podałeś powyższe informacje, zignoruj ten e-mail i cierpliwie czekaj, aż sprzedawca skontaktuje się z Tobą. Dziękuję! Vážený zákazník, Toto je automatická odpověď e-mail! Tento e-mail se používá pouze k shromažďování informací o balíčku, které potřebují poprodejní servis. Informace o balíčku, které vyžadují poprodejní zpracování, budou zaslány příslušným on-line obchodníkům, kteří vás budou kontaktovat a poskytnout poprodejní servis prostřednictvím poštovní schránky, kterou jste zanechali při nákupu zboží. Uveďte prosím číslo nákladního listu zásilky. Číslo nákladního listu je na štítku mimo balení. Pokud jste balíček neobdrželi nebo jste balíček odmítli, prosím, neposílejte e-mail. Můžete kontaktovat online obchodníka přímo. Pokud jste uvedli výše uvedené informace, ignorujte prosím tento e-mail a trpělivě čekejte, až vás obchodník kontaktuje. Děkuji vám!


user picture
Roman Račák 21. 02. 2024

Tak jsem naběhl místo Under Armour přišlo něco slepeného smradlavého malého na nohy za 1.200,- Kč. Jsou to zmrdi .


user picture
Vendula Baďurová 22. 04. 2024

Koupila jsem dceři boty nike air max v hodnotě 1030 Kč a přišly gumové zmetky s ořezanou gumou ve velikosti 43,totéž druhé dceři boty nike jordan vel.39 za 1600 a přišly hadrové boty vel.43.Na emaily nereagují.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.