Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Paddleboard pro děti přes FB Marketplace, komunikace přes Marketplace messenger. Domluvili jsme se na tom, že půlku pošlu předem, půlka bude na dobírku. Týden po odeslání nic nepřišlo a už jsem samozřejmě v blokaci. Na FB má několik inzerátů v mnoha skupinách, prezentuje se jako policista.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:

Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 1. 08. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Lucie Leváková k bankovnímu účtu: 2205721062/3030


user picture
Marie 1. 08. 2023

Komunikace probíhala z fb účtu Hess Ondřej


user picture
Iva 2. 08. 2023

Na FB Marketplace nabízel nafukovací člun. Ze začátku bezproblémová komunikace. Dle profilu se zdál solidní (profilová fotka s dítětem, ženatý, pracuje u policie - někdo si dal záležet). Na dobírku posílat nechtěl, protože naposledy si to paní nevyzvedla. Ok, zaplatila jsem předem 🤦‍♀️. Po té byl s komunikací konec. Poslala jsem několik zpráv přes víkend. A v pondělí jsem byla zablokována a o 1500 lehčí.


user picture
Stanislav Ňorek 2. 08. 2023

Stejná zkušenost jako paní Iva ,odesláno 500 Kč na účet ,1000 Kč na dobírku. Po odeslání peněz konec komunikace ,blokace. Komunikace s panem Ondřejem Hess , bankovní účet u air bank na paní Lucii Levákovou. Paddleboard se stále prodává,jen pod jiným fb účtem,má několik inzerátů na paddleboardy.


user picture
Marta Kolajova 8. 08. 2023

Pan na profilu vypadal slušně. Tak jsem mu po dohodě poslala 1000 Kč jako zálohu na paddleboard pro dospělé. Prý má špatné zkušenosti s ostatními. Bohužel po odeslání peněz přestal komunikovat a zablokoval mne.


user picture
Marta Kolajová 8. 08. 2023

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: 6885 - Žalany, 1000,-


user picture
Jan 8. 08. 2023

Mně pán paddleboard odeslal,bez vad, naprosto v pořádku...


user picture
Zuzana 9. 08. 2023

Od pána jsem si kupovala telefon, přišel do týdne tak nevím co písete


user picture
Nicole Seel 12. 08. 2023

Kupovala jsem paddleboard, platbu jsem poslala předem a již se neozval. Vystupuje jako Ondřej Hess na adrese Francouzská třída 36 Plzeň Slovany. Účet 2205721070/3030 na Leváková Lucie. Zboží a ani platbu nemám.


user picture
Alice 16. 08. 2023

Stejný příběh jako ostatní, dětský paddleboard, dopředu 500,- zbytek na dobírku. Po 2 dnech konec komunikace, zablokováno, dejte pozor nic neposílejte, pán prodává evidentně dále, podali jsme trestní oznámení


user picture
Lucie Müllerová 25. 08. 2023

Dobrý den, mám podobnou zkušenost .Paddleboard pro děti přes FB Marketplace, komunikace přes Marketplace messenger. Bohužel jsem akorát odjížděla na dovolenou - bez přístupu na net .Tak jsem zaplatila celou částku 1500 + 200doprava. Týden po odeslání nic, jen napsal, že je vše odesláno. Nepřišlo samozřejmě nic. Na FB má několik inzerátů v mnoha skupinách, prezentuje se jako policista Ondřej Hess.


user picture
Rudolf 28. 08. 2023

Dobry den, Ondřej Hess se nyní vydává za Daniela Záhoře - prosím všechny poškozené, aby případně podali oznámení na Policii ČR, jinak jde o přestupek a PČR s tím, bohužel, nemůže nic dělat (takto malé částky nejsou trestným činem, ale při spojení jednotlivých poškozených už by mohly). Děkuji.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.