Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodávající si nechala poslat 300 Kč za dopravu zahradního nábytku. Poté si mě zablokovala a inzerát stáhla. Inzerovala na marketplacu. Bohužel jsem až později zjistila,že fotky měla vypůjčené,protože na bazoši ten samý nábytek prodával někdo jiný. A možná,že se jedná o toho samého prodejce. Ale to nevím,kontaktovala jsem ho a upozornila,že stejné zboží nabízí někdo jiný za úplně jinou cenu jinde,ale neodpověděl.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 4. 08. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Barbora Novotná k bankovnímu účtu: 2199760013/3030


user picture
Lukáš 13. 09. 2023

Prosím, pokud toto čtete, podávajte trestní oznámení na Sofii Hudcovou (Barboru Novotnou). Já tak učinil včera, byl jsem na výslechu na PČR. Je potřeba aby to tak udělal každý koho podvedla.


user picture
Daniel 26. 09. 2023

Dnes jsem byl také na PČR, u výslechu mi řekli, že nejsem z mého regionu první a myslí si, že ani poslední, který se ještě ozve. Aby si někdo nemyslel, že to nemá smysl :)

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.