Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Probíhalo to na Facebooku. Shanela jsem ke koupi udidlo pro koně a pan se ozval,ze zrovna má ten typ a ze mi ho prodá za 3000kč(v obchodě stojí 4700kc),chtěl zálohu 1000kč kvůli tomu,ze jsem nechtěla dat celou částku. Jakmile se částka připsala mu na účet tak přestal komunikovat. Podvodník vystupuje na Facebooku pod jménem Honza Hillol
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 9. 08. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Jindřich Štěpaník k bankovnímu účtu: 1436269013/3030


user picture
Barbora Pešková 18. 08. 2023

Dobrý den Dávejte si bacha na podvodníka posílal ke mě penize z účtu na paysef tak jsem mu to chodila kupovat pak mi pod platby chodilo tohle ... a banka chce vysvětlení... dana jarošová kávovar +450 Kč hanzlová šárka příslušenství brzd škoda.. kávovar a regulátor? Zítra jdu na policii ...měl okrádát lidi ... Dobrý den, na Váš účet číslo 1436269013/3030 jsme od srpna 2023 zaregistrovali několik příchozích plateb od různých klientů. Nechceme Vás zbytečně obtěžovat, ale zákon je zákon (č. 253/2008 Sb.), a ten nám ukládá každou nezvyklou platbu ověřit. Můžete nám proto v odpovědi na tuto zprávu jednotlivé platby vysvětlit? Bude fajn, když nám také ke každé platbě doložíte fakturu, nebo nějaký jiný doklad, který platbu objasní. V případě, že se jedná o Vaši podnikatelskou činnost, budeme rádi, když nám zašlete i Vaše identifikační číslo. Děkujeme Vám za spolupráci. Vaše Air Bank všechny peníze budou vráceni hajzl jeden nechal si to posílat na účet mého strejdy

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.