Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Znění inzerátu : Dámský stříbrný prsten prstýnek otevřený 925 ruce Cena: 125 Kč Jednou vyzkoušený a to jen na nafoceni. Jinak úplně nový! Vhodný i jako dárek, pošlu i s dárkovou krabičkou. Univerzální velikost, padne na každý prst, je nastavitelný. Originální design! Stříbro 925, punc je z vnitřní strany, viz foto. Levně prodám, Neměním! Místo prodeje: Plzeň Černá tel: +420735063207 Objednala jsem si prstýnek pro vnučku 24.7., peníze odeslala na účet paní Černé ale nepřišlo mi nic ! Když jsem chtěla vrátit po týdnu peníze za nedoručenou zásilku ,bylo mi sděleno mailem od [email protected] ať to vymáhám po České poště . Adresu odesílatele mi nesdělila, pouze že to bylo odesláno ze Zlína. Mohu doložit e-maily i doklad o převodu peněz. Telefon je nedostupný . Asi si myslí že když je to malá částka tak se nad tím mávne rukou. Kdyby prsten odeslala nebyl by již v nabídce ale on stále je !! Nevím kolik lidí se takhle nachytalo. Je to podvod .
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 8. 08. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Veronika Kohoutková k bankovnímu účtu: 2021961002/5500

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.