Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Cez Marketplace som chcela kupit ovladac na ps4. Poslala som peniaze dopredu, s tym ze mi ponukla este druhy ovladac za lepsiu cenu a dobijacku, za co som peniaze znova poslala vopred. Predajca pod prezdivkou Gin Sim, mi tvrdila, ze zasielku poslala. Bohuzial uz prestala komunikovat
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 10. 08. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Simona Ginzelová k bankovnímu účtu: 123-9603870217/0100


user picture
Dagmar Daníčková 11. 08. 2023

Po uhrazení již nekomunikuje, inzeruje více věcí. Určitě jsou to ukradené fotky z jiných inzercí.


user picture
Marie Křížová 12. 08. 2023

Na Facebooku na Marketplace nabízela růžový kosmetický kufřík. Chtěla peníze i s poštovným dopředu. Od té doby nereaguje. Zprávu si přečte a nereaguje. Kufřík nedošel.a nabízí ho stále k prodeji.


user picture
Monika Greschnerová 31. 08. 2023

Po poslání peněz na účet přestal reagovat


user picture
Alan Hovorka 20. 09. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPU-151519-6/PŘ-2023-040313-VH - Chomutov, 500,-


user picture
Kamil 15. 01. 2024

Koupil jsem se dětskou kuchyňku, den po převodu bez reakce. 500,-


user picture
Markéta krišková 17. 01. 2024

Koupila jsem kuchynku za 50o kc. Prestala komunikovat.


user picture
Lucie 19. 01. 2024

Take jsem koupila kuchynku, 630Kc v haji. V pondeli pujdu podat TO, protoze koukam, ze se ji v tomhle oboru celkem dari a to tak prece nenechame..


user picture
Nikola 23. 01. 2024

Také jsem na se napálila a koupila dětskou kuchyňku na Market place za 639,- včetně přepravného od uživatelky Sony Lina. Po zjištění všech údajů o osobě jsem jí napsala, ať peníze vrátí jinak podám trestní oznámení. Přišla mi i dost mimo, pořád mi jen psala, že má všechny podklady a že prodává již druhým rokem a nikdy nic na ní nepřišlo. Řekla jsem jí, že přijde, až se to nakupí, což je pravda. Všichni podvedení by se měli spojit a nepřecházet to. Mě nakonec po částech peníze vrátila a změnila si uživatelské jméno na Lindova Rebeka. Jméno pod číslem účtu má nyní Simona Lederová (nejspíše se vdala). Buďte prosím obezřetní.


user picture
Pavel 5. 04. 2024

Tak koukám, že jsem také neletěl. Od prodejce Rebeka Lindová jsem koupil a zaplatil zboží, peníze poslal předem a od té doby žádná reakce ze strany prodávající. Takže také Zajdu na policii, ať se to sečte. Děkuji všem, co se přidají, ať je těchto šmejdů co nejméně.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.