Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den, chtěl jsem zakoupit lístky na koncert The Weeknd, ozvala se mi paní sympatická po telefonu, poslala i OP a navrhla, že pošlu půlku tedy 7.000 za 5 vstupenek a poté zbytek po obdržení vstupenek. Poté to celé začlo první to bylo, že pošle za chvíli pak, že už posílá a nic...poté co jsem ji začal už trošku ostřeji titulovat mi napsala: Tohle si líbit nenechám, peníze Vám pošlu zpět večer od manžela a nic.... na papír z banky, že žádáme o vrácení mi dala haha. Tolik k téhle svini..... Na OP bylo jméno: BENČATOVÁ KREJČOVÁ HANA 208786656
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Vojtěch Procházka 9. 08. 2023

Byl jsem podveden touto osobu o 7.000,-, slíbil mi lístky na koncert the Weeknd zaslal jsem 7.000,- on lístky neposlal.


user picture
Viktória Čižíková 1. 09. 2023

Taktiež som bola podvedená. 190€ na playstation fuč.


user picture
Hana Soukupová 11. 10. 2023

Paní nám prodávala lístky na Dymytry v O2, i přes aplikace Ticketswap se nás snažila okrást, místo vstupenek zaslala nějaké faktury z alzy. Stejně jako pánovi výše zaslala i občanku. Díky Ticketswap jsme nepřišli o 6500,- Kč


user picture
Milan 28. 11. 2023

Dobrý den i tato paní, kterou zde popisujete ( tedy jméno, příjmení a OP) byla podvedena a její identifikační údaje byly neznámým pachatelem zneužity, bylo podáno oznámení na Polici ČR.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.