Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
231447833
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Nákup na základě stránky bazos.cz Celková cena nákupu měla být 2 000 ,-, domluvili jsme se na zaslání přes zásilkovnu. Byla zaplacena záloha 50 % s tím, že druhá půlka po dodání. Překupník se představil jako Honza, dokonce poslal fotky věcí, které měly být odeslány a video jak věci zabalil a že je jde odeslat. Na Bazoši měl osobní předání v Hodoníně, proto mi to nebylo podezřelé, jelikož zásilkovnu jsem si vynutila já. Ještě do večera komunikoval a telefonní číslo je stále aktivní.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jana 29. 11. 2023

Dobrý den. Můžu vědět jak jste dopadli? Já jsem dneska přišla o 1370 Kč. Ještě jsem se spojila s jednou paní a ta zase o 1500 Kč.


user picture
Pan 5. 01. 2024

Byl jsem kontaktován pánem ohledně nákupu lístů z bazos.cz Jednání pána se mi zdálo od začátku podezřelé, ač komunikoval normálně a poslal i printscreen vstupenek včetně potvrzení o nákupe. Komunikace probíhala přes WA z tel. čísla 737394928 Každopádně chtěl poslat platbu na účet: 2601223700/2010 včetně variabilního symbolu, což mi přišlo podezřelé a po prověření jsem narazil naštěstí tady na Vás. Děkuji. Jinak používá ještě revolut.me/admtyr tam chtěl také poslat platbu


user picture
Katka 22. 01. 2024

Pan mne také okradl. Hromadné TO? Na pana Popova.


user picture
Jana 22. 01. 2024

Já jsem trestní oznámení podala. Policie zjistila,že na číslo účtu má přístup přes 15 tisíc lidí. Je to účet pro podvodníky,kde si nechají poslat peníze a pak si je stáhnou na svůj účet.


user picture
Arabel 21. 02. 2024

Ano přesně tohle číslo účtu nejde nikdy dohledat ale zase podvodné číslo to bejt nemusí protože je to účet společnosti která jen rozesílá platby


user picture
Jitka 2. 04. 2024

Prodal mi kuchynku pro děti, prý poštovné vezme na sebe, ze má zákaznickou kartu. Přišla jsem o 798 Kč.


user picture
Dagmar 27. 04. 2024

Jak to dopadlo? Taky jsem na tento účet poslala penize ale nevím jestli s tím policie něco udělá když k němu má přístup tolik lidí. To musejí stejně přes var. Symbol vypátrat ne


user picture
Jana 27. 04. 2024

U mě to nevypátrali... Dopadlo to tak,že se nic nevyřešilo, bohužel..

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.